Мили дами, ако имате млад любовник или пък възнамерявате да си намерите такова гадже, то трябва да знаете, че може да ви навреди. Според известни психолози, връзката на зряла жена с по-млад мъж може да е изключително стресираща за нея. Дали защото общественото мнение е по-критично към именно такива връзки за разлика от обратния вариант - възрастен мъж с млада мацка. В този вариант обществото вече има традиции и се смята за нормално.

А при дамите се смята, че като се отклоняват от социалните норми, това причинява стрес. А стресът от своя страна намалява продължителността на живота. Друга вероятна причина е фактът, че по-младите любовници често срещат финансови затруднения. Всъщност, това е и най-честата причина те да се обвържат с по-възрастна и финансово стабилна жена. Паричните проблеми на "жребците" обаче създават хронично главоболие у по-възрастните им половинки.

И все пак, един по-млад любовник със сигурност ще освежи връзката, живота и емоционалното ви състояние. Така че, ако сте решили да пробвате и сте набелязали вече страхотно сладка мишена, давайте! Може пък това да е любовта на живота ви, експертите ли да знаят?!

* * *

5-те топ мъжки фантазии
Той е женен, какво да правя?
Да се излекуваме със секс!