Интимно

Къде и как да го докосвате в любовната игра

31.07.2011г. / 23 15ч.
Аз жената
Къде и как да го докосвате в любовната игра

Има места по тялото на всеки мъж, които само с едно женско докосване, увеличават сексуалната възбуда. Може би сте заедно от години, но знаете ли кои са неговите истински ерогенни зони?

Стъпала
Нека да си събуе чорапите, вземете крем с приятен аромат и започнете да го разтривате. Мъжете обожават масажа на стъпалата. Още от древността се смята, че по петите на мъжа има точки, които отприщват силата в секса. Докосвайте стъпалата му нежно с уста или гърди и ще му доставите огромно удоволствие.

Уши
Много мъже обичат ласките по ушите. Често дамите ги забравят, а така можете да го поглезите и стимулирате. С палец и показалец хванете точката, която слива меката част на ухото и лицето. Внимателно дръпнете надолу и придвижете пръстите в страни, за да повторите.

Задната част на коляното
Може би ще се изненадате, тъй като това не е сред традиционните ерогенни зони, но целувки и галене по задната мека част на коляното са особено приятни за повечето представители на силния пол. Оргазмът е подготовка и освобождаване на сексуално "напрежение", а зоната зад коляното е много чувствителна. Така че ако го "заредите" с достатъчно напрежение преди това, освобождаването му бъде запомнящо се. За да подсилите усещанията правете кръгови движения с пръсти.

Област между пъпа и пениса
Събудете желанието му като започнете с нежни движения от пъпа и бавно се придвижете надолу. Кръвта от тялото се насочва към таза и сексуалното напрежение нараства. Според сексолозите движението от гениталиите към други части на тялото и после пак обратно зарежда мъжа с огромна възбуда.

Вътрешната част на бедрата
Мислете за вътрешната част на бедрата като за панделката на подаръка, която трябва да развържете. Докосванията в тази област могат бързо да вкарат всеки мъж в настроение. Просто движете върховете на пръстите си нагоре-надолу.

Умът
Прошепването на нещо секси в ухото ще развълнува съзнанието му, а тялото само ще го последва.

Клепачи
Минете леко с пръсти или устни по клепачите му, когато затвори очи. Така ще му покажете, че го обичате, но и ще го заредите със сексуална енергия. Защо? Когато очите му са затворени, вие контролирате положението, което всъщност е приятно за мъжете, макар че някои не си признават. Ще бъдете различна за него, а различните неща са любопитни и всеки иска да опита.

Задната част на врата
С перо, пръсти или нежно докосване по тила и раменете веднага ще ви обърне внимание. Стимулирайте едновременно и двете зони - с устни по врата и пръсти надолу към раменете.

Чело
В първия момент едва ли бихте решили, че това е ерогенна зона, но чувственият масаж на челото би могъл да бъде прелюдия към нещо повече.

Прочетете още:


 

Коментирай