Интимно

Кои мъже да избягваме

По-добре сам, отколко зле придружен

11.05.2013г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка:Sxc.hu

Снимка:Sxc.hu

Все още ли търсите идеалната половинка? Е, понякога това се оказва една мисия невъзможна, която само ни изтощава. С времето губим желание за срещи. От друга страна вече сме намерили някого, но не сме сигурни дали е подходящият.

Склонни сме да си затваряме очите за всекидневните разочарования, които той предизвиква у нас. И така времето минава в неудовлетвореност. Няколко съвета за мъжете, които не трябва да допускаме в живота си, може би ще променят възгледите ви.

Свързани статии

Обсебен от себе си

Още при първите ви срещи ви е направило впечатление, че той не спира да говори за себе си. Толкова много иска да ви впечатли, че май забрави да попита вие с какво се занимавате. Говори за предстоящите му проекти и партньори, но никога не пита вас. Вие кимате с глава от куртоазия, докато в един момент се превръщате в пасивен слушател. Тези хора не се променят. Дори да не излезе нещо сериозно, всеки път щом го срещнете, той ще говори единствено и само за себе си. Къде сте вие тогава?

Мързеливецът

Той е по-мързелив и от котката ви. Повече от месец седи пред телевизора. Напусна старата си работа, защото заплащането не го удовлетворява, но и не търси нова. Вестникът с обяви винаги стои на холната масичка, но дистанционното на телевизора се оказва по-интересно.

Молите го да смени крушката, но него много го „боли гърбът“ и няма да може да ви помогне. Как очаквате такъв партньор да поеме грижите за вас и детето, което може да се появи в определен момент? Моля, следващият!

Едно голямо дете

Да, хубаво е да запазим детското в себе си, но доколко? Искате да говорите за нещата от живота, за последното събитие, което посетихте или за някой нов филм? Трудно. Когато нещо не е интересно за детето, то престава да ви слуша и вие губите вниманието му. Така е и с мъжа до вас. Обича да се шегувате, да има лиготии, но дотам. Това не е човекът, който ще успее да развие останалата част от вас и да бъде другото ви аз.

Стисльото

Да, след първата среща се случва често ти да плащаш сметките, защото той си е „забравил“ портфейла. Купува си сладолед, без да те пита ти дали искаш. Изведнъж се оказва, че той отново е забравил да си вземе парите и те моли ти да му го платиш. Момичета, платете сладоледа и изчезнете много бързо зад ъгъла на улицата. Това определено не е той.

Снимка:Sxc.hu

Коментирай
9 rate up comment 1 rate down comment
dislike ( преди 10 години )
това за жени ли е писано, или за 12 годишни момичета, много инфантилен материал, от години в тези "женски" списания все едни и същи глупости и нищо смислено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар