Интимно

Сексът за една нощ – съвети за употреба

Кратки съвети, за да не свършите с разбито сърце

20.05.2013г. / 16 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сексът за една нощ е изживяване, което се е случвало на много от нас. Истината е, че не е за всеки. По-емоционалните хора и тези, които дълго време не са били обвързани, са склонни да страдат след такъв акт.

Така че, ако вие сте от тези, които изпитват трепети след една нощ на приятни изживявания, вероятно не трябва да постъпвате мазохистично към душата и сърцето си.

Но за онези, които впускането в авантюри е като хоби, е добре да не забравят няколко съвета, които са за правилна употреба на секса за една нощ.

Първото и най-важно нещо е да предпазите себе си и партньора като използвате презерватив. Мисълта „на мен няма да ми се случи“ я изхвърлете в кошчето. Тук говорим за отговорност към вас и човека, с който ще правите секс. Подобна безотговорност може да ви докара букет от венерически болести, които да останат един неприятен спомен, който да лекувате месеци наред.


Това е секс за една нощ, така че не мислете за имена на бъдещите ви деца.

Не разказвайте и не разпитвайте! Ако сексът е за една нощ няма нужда да си разказвате живота на другия, а и той едва ли ще ви разпитва. Същото направете и вие, не разпитвайте.

Отървете се от чувството за вина. Какво толкова! Ако ви е за първи път е съвсем нормално да се чувствате по този начин, а и това се случва в живота поне веднъж на всеки от нас. Това че сте го направили за една нощ не ви прави „лека жена“. Всеки има нужда от флирт, добър секс и страхотен оргазъм.

Лятото е тук, а пътуванията, които ще направим през него могат да завършат със секс за една нощ. Секс на плажа, в хотелската стая, с местен или чужденец. Пътуванията винаги крият една мистика.

Изяснете се с ума и тялото си. Въпреки че сте решили да се впуснете в приключения за една нощ, много жени се притесняват и не успяват да достигнат оргазъм. Отървете се от негативните мисли и притесненията за това как изглежда тялото ви и как ще се представите в леглото.

Сексът за една нощ определено може да ви научи на нови техники и секс трикове. Така че дайте свобода на фантазиите си и правете неща, които досега не сте правили с никой друг.

След като сте приключили с половия акт помислете дали да си тръгнете или да останете. Ако двамата не търсите емоционална връзка по-добре е да не преспивате, а да си тръгнете.

Оралният секс. Често се питаме дали да го направим или не. Зависи от ситуацията. Ако ви е приятно и искате да го направите, действайте. Никой не може да ви накара да направите нещо, което не искате.

Не обещавайте да се обадите и не очаквайте да ви се обадят отново. Ако сте решили да си размените телефонните номера – добре. Това дали ще се чуете отново зависи от двама ви и от обстоятелствата.

Ако запознанството ви не е тръгнало от социалните мрежи, не бързайте да го добавяте в списъка ви с приятели във Facebook или Twitter. Не позволявайте сексът за една нощ да ви превърне в преследвач или пък вие да се окажете преследвани.

Не се хвалете, че сте забили някой за една нощ, честа грешка, която допускат повече мъжете. Това не ви прави по-големи мъжкари, напротив!


И не на последно място, сексът за една нощ би могъл да прерасне и в нещо повече. Случва се, но и може да си остане само за една нощ.

Коментирай