Интимно

5 признака, че той не е щастлив

Понякога делата говорят повече от думите

26.08.2013г. / 13 35ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

В една дълга връзка много често се случва да се поддадем на инерцията и рутината, и в комбинация със забързаното ежедневие да пропуснем сигналите, които партньорът ни изпраща. Мислим, че всичко в отношенията с любимия е наред, особено ако не са налице спорове, гневни скандали, изневери, но не само те са признаците, че връзката ви не върви. Понякога невербалната комуникация или незначителни на пръв поглед действия могат да са по-категорични за отношенията ви, отколкото думите.

Луд е по електроника

В последно време любимият ви прекарва основно свободното си време, захласнат по новия си смартфон, таблет, лаптоп или каквато и да е машинарийка си е купил. За вас почти не отделя време или пък е изморен, за да разговаряте или правите заедно нещо интересно. Но за вещите си намира достатъчно време. Явно нещо наистина не е наред във връзката ви.

Редовно вечеряте отделно

Той е хапнал навън с приятели, вие пък сте нямала търпение да го изчакате и сте вечеряла сама вкъщи. Ако това се случва редовно и е почти практика да не вечеряте заедно, обърнете внимание. Наистина не е нормлано двама души, които се обичат и живеят заедно да не споделят мигове като семейна вечеря.

Няма желание да разговаряте за връзката ви

Когато един човек е влюбен, обича половинката си, макар и да усеща напрежение във връзката, той не отхвърля предложение за разговор по семейни проблеми. Ако мъжът до вас видимо не проявява интерес да работите върху развитието на връзката си, дори отрича да има проблем, ясно е, че всъщност проблемът е много сериозен и той не е само във вашата глава.

Знаете повече за колегите му, отколкото за него

Свързани статии

Вечер, след работа, най-нормалното нещо, което двама души, живеейки заедно, правят е да разговарят за изминалия ден в работата. Как беше денят ти, какво се случи? В отговор на този делничен въпрос обаче вие получавате детайлна информация за всичко, случило се с колегите на мъжа ви, и особено с някоя колежка. В края на разговора изведнъж осъзнавате, че сте говорили само и единствено за непознаити за вас хора, но не и за собствения ви съпруг. Помислете над това.

С вас не опитва нищо ново

Когато сте заедно, посещавате едни и същи заведения, срещате се с едни и същи приятели, и той винаги е твърдял, че така му харесва. Попитате ли го защо не отидете на някое ново място, той възразява с оправданието, че "не му се опитва нищо ново". Но излезе ли веднъж с компания от офиса или пък с приятелите си по мъжки, изведнъж се оказва, че е бил на различни от обичайните места и много му е харесало. Не е проблем, че е излязъл да се забавлява без вас, това е част от неговото свободно пространство. Проблем е обаче, когато той няма желание да се забавлява във ваша компания. По-сигурен знак, че нещата между вас не вървят няма.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
da ama ne ( преди 10 години )
"горд" предсавител съм на "нещастливите", а нищо от описаното не е вярно за мен... *** е, че винаги съм го казвал, но никога не са ме слушали... сигурно жена ми е писала статиятя... :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар