Интимно

Билки, които повишават сексуалното желание

За продължителна ерекция и премахване на умората

11.10.2013г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Искате ли да направите сексуалните моменти още по-горещи? Хубавата храна, виното, масажите, свещите и ароматите са само част от приятните и интимни моменти с партньора. Но често умората и стресът ви карат да се чувствате като изчерпани и сексът се оказва провал. Затова в продължение на хиляди години хората използват някои растения за лекуване и подобряване на общото здравословно състояние.

Има растения, които са познати като афродизиак. Те могат да възбудят вашето сексуално желание, а също така се отразяват благоприятно върху здравето на половите органи.

Ето някои от тях, които ще подобрят сексуалния ви живот. Приемайте ги под формата на чай и хранителни добавки. Може да ги закупите от биомагазините или аптечната мрежа.

Женшен

Женшенът е тази билка, която ще се погрижи светкавично за либидото ви. Билката засилва сексуалното желание, повишава сексуалната издръжливост. За още по-добър ефект може да си вземете вана, в която сте поставили етерично масло от женшен или да запалите ароматна лампа в спалнята, в която отново сте поставили от този аромат.

Муйра пуама

Наричат го дървото на потентността. Възбужда сексуалното желание и при двата пола, намалява умората и подобрява ерекцията.

Свързани статии

Катуаба

В Бразилия тази билка е един от най-често приеманите афродизиаци. Има ободряващ ефект, подобрява циркулацията на кръвта. Може да я приемате под формата на ароматен чай.

Годжи бери

Растение, което не само дава дълголетие, но и повишава мъжката потентност. Може да добавяте малките плодчета към сутрешната закуска от мюсли и овесени ядки.

Дамяна

Еротичната отвара, която е била приготвяна от тази билка в продължение на векове може да повиши желанието ви за секс и да подобри настроението ви. Подпомага продължителната ерекция. Може да я приемате под формата на чай или хранителна добавка.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати