Интимно

10 неща, които „убиват“ мъжкото либидо

Дамите да внимават!

17.12.2013г. / 16 15ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Често пъти мислите и очакванията на мъжете и жените се разминават. Жените може и да си мислим, че знаем какво харесват мъжете, но това невинаги е така. Представителите на силния пол може и да се захласват по холивудски актриси, изглеждащи зашеметяващо, може да се зазяпват в напудрените мацки от списанията, но в живота истината е друга.

В действителност мъжете не са удовлетворени от жени, непрекъснато борещи се за вниманието им. Прекаленият грим, секси дрехите и непрестанното оглеждане в огледалото ги отблъскват. Съществуват някои жестове или сигнали, които не само че не възбуждат мъжа, а дори понижават либидото му. Ето някои от тях! Ако се научите да ги преодолявате, може дори да ги превърнете в трикове за ефективно възбуждане.

Носенето на много грим е пагубно за либидото на мъжа. Почти сигурни сме, че всички мъже предпочитат жените с дискретен и момичешки свеж грим. Преувеличаването с черешовите устни тип Мерилин Монро, следите от размазан фон дьо тен, опушените сенки около очите – цялата тази тежест на вечерния грим е непосилна за мъжкото око. Колкото по-малко грим носите, толкова по-добре. Иначе мъжете започват да се чудят кой се крие там отдолу под всичката тази стабилна фасада!

Сексът по график може съвсем да убие желанието у мъжа. Ако долови дори най-малък намек за предвидимост на това какво ще последва, мъжът е склонен да си пусне телевизора и да предпочете футболния мач пред вас. Не става дума за еротични намеци по телефона за това какво бельо сте облекли и как нямате търпение да дойде да ви го съблече. Става дума за изречения от типа на : „Като свърша при фризьорката съм изцяло твоя“ или „Само да си взема душ след джогинга!“. Докато планувате кога да правите секс, мигът се оказва отлетял.

Угасването на светлините за жените може и да е от съществено значение, ако се притесняват да покажат несъвършенствата по тялото си, които искрено мразят, но за мъжете няма по-демотивиращо действие. Те обичат да гледат голото женско тяло. Освен това сексът в пълна тъмница кара някои мъже да си мислят, че сте по-заинтересована как изглеждате, отколкото как той ще ви накара да се почувствате.

Мъжете обичат да гледат колкото се може повече по време на секс – тялото ви, изражението ви. Вашата несигурност може да „омекоти“ желанието му. Ако ярката светлина все пак ви притеснява, нежно го подтикнете да отидете в помещение с по-лека светлина или запалете свещи.

Драскането с нокти по гърба на мъжете по време на секс всъщност не е толкова привлекателно и секси като във филмите. Наближавайки кулминацията на вас може и да ви се иска да впиете нокти в кожата му толкова силно, че да раздерете гърба му, но мъжете намират това усещане за крайно неприятно. Бъдете внимателни. Вместо да разкъсвате кожата му, просто го хванете здраво и се притиснете силно към него. Това ще го насърчи да продължи в правилната посока.

Симулирането на оргазъм може в миг да вкамени желанието на мъжа да продължи. Усетят ли, че се преструвате, мъжете започват да се съмняват в чувствата ви към тях. Физиологично доказан факт е, че женският оргазъм настъпва доста по-бавно. Много жени смятат, че за да не обидят половинките си, трябва да украсят подобаващо големия финал. Ако партньорът ви усети измамата, не само желанието и ерекцията му ще спаднат до нула, но може и да няма следващ път.

Ходенето без бельо може и да е секси на случайна среща, но когато става дума за съпруга ви, той едва ли предпочита да знае, че ходите без бельо на работа, да спортувате или където и да било навън. Мисълта, че половинката им излага „всичко“ на показ е твърде неприятна за мъжката страна. В техните очи това означава „На разположение съм по всяко време!“. Дами, използвайте този трик от време на време и то само с партньора си, а не на публични места.

Свързани статии

Пияната до козирката жена е най-отблъскващата гледка, която един мъж никога не би искал да види. Не само, че не е секси да ви „изстъргва“ буквално от пода, ами след като ви качи на таксито няма и да го видите повече. Ако вече сте двойка и вашите изпълнения с чашката по купони и събития се повтаря всеки път, срамът, който му носите може и да развали отношенията ви. Дръжте се на положение, имайте граница и спазвайте нормите на поведение.

Недейте да играете ролята на вечна и безпомощна жертва. Що се отнася до връзки и взаимоотношения, мъжете предпочитат до тях да стои умна, оправна и уверена жена. На никого не му е приятно ако постоянно играе ролята на бавачка в една връзка. Не си мислете, че безпомощността кара мъжете да се чувстват нужни. Напротив! Но като представителки на слабия пол все пак можете да ги оставяте да ви помагат, когато имате нужда от твърдата им ръка. Ето това вече е секси за мъжете!

Властните жени, които постоянно насочват и режисират мъжете са още един пример за отблъскващо поведение. За да съхранят самочувствието си мъжете предпочитат сами да открият правилните места, които ви карат да полудявате, вместо още преди да са започнали да ги търсят вие да им казвате къде да ви докосват. Оставете партньора си да открие тези специални местенца и, когато това стане – насърчете го, дайте му сигнал, че е уцелил десетката!

Коментирай
16 rate up comment 1 rate down comment
akupunkturist ( преди 10 години )
Учудващо правилни съвети, и нито един от тях не е глупав, което е рядкост в този тип журналистика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар