Интимно

10 неща, които жените правят във връзката – а не трябва!

... защото отблъскват мъжете

18.02.2014г. / 14 42ч.
Илияна Николова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Нека бъдем честни – жените невинаги се държат напълно изискано и понякога правят неща, които са в състояние напълно да отблъснат мъжете. Или поне да ги накарат да погледнат на тях по различен начин.

Различните хора имат различно усещане за уместно и неуместно поведение, затова и прагът на търпимост е различен. Но едно е сигурно – ако правите някое от изброените неща пред мъже – по-добре престанете! Тези неща тотално ги отблъскват!

Държите се като „лепка“

Съвсем естествено е жените да са по-привързани от мъжете, но не отивайте прекалено далеч. Обсебването отблъсква мъжкия пол. Мъжете обичат да са преследвачи, да се постараят малко повечко, за да спечелят вниманието ви.

Сваляте грима си пред него

Просто това не е секси! Не го правете. Мъжете предпочитат да мислят, че красотата ви е естественото ви състояние. Всички тези подробности около грима, обезкосмяването и прическата им ги спестявайте.

Оставяте мръсно бельо, което той вижда

Не оставяйте чифт мръсни или накиснати в леген бикини в банята! Просто ще го накарате да не ви пожелае! Секси мацките по филмите може и да носят апетитно бельо през цялото време, но ние простосмъртните – не, така че не акцентирайте върху това.

Оставяте санитарни отпадъци, където Той може да ги види

Няма нищо, ама нищо по-неприятно и отблъскващо за мъжете да зърнат онова, което не бива да бъде зърнато по никакъв повод, освен от вашите очи! Сещате се за какво става дума. Просто тези отпадъци трябва да отидат незабавно в коша! Винаги!

Носите бабешка нощница

Искате ли да правите секс или не? Тогава не обличайте пеньоарите на баба си, за бога! Какво прави една жена – секси къса сатенена нощничка!

Наливате се с бира пред него

Може и да е секси, но за един друг тип мъже, търсещи един друг тип жени. Но ако искате да имате здравословни и нормални интимни отношения наливането с бира може и да се окаже отблъскващо.

Свързани статии

Давате му прекалено много насоки по време на секс

Мъжете се вбесяват, когато подценявате мъжествените им способности в леглото. Ако положението не е пълна скръб след редица срещи, след които все още не е открил ерогенните ви зони, се опитайте да си спестите прекалените напътствия, ако искате да го задържите.

Споделяте твърде много интимни подробности

Хей, момичета! Приятелките са за това. Колкото и да ни се иска мъжете ни да мислят като нас, да възприемат като нас и да споделят като нас – това просто няма как да стане! Не е в природата им. За тях нашето интимно споделяне е дрън-дрън-дрън.

Не почиствате кичури коса от решетката на канала

Странно, как може да не им пречат захвърлените мръсни чорапи по пода, но космите в банята ги виждат! Неприятно, но ако искате половинката ви да ви гледа с онзи розов и влюбен поглед от първата ви среща, избягвайте да показвате, че и вие имате косми!

Казвате му как да се облича

Да, и това е досадно за мъжете. Вашият човек може и да няма най-перфектния вкус на света, но все пак щадете самочувствието му. Опитайте да давате напътствията си по-елегантно и незабележимо!

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
А, *** превъзпитанието, мацка, ако майка му не го е възпитала, нищо не помага, това е МЪЖ, не дете, възпитават се деца...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Ани ( преди 10 години )
Ох, момичета, направо ви съчувствам. Моят ако не се къпе всеки ден и разхвърля мръсни ***, където му падне, направо го ориентирам къде е вратата и дотам! Има и свестни мъже, търсете ги. Или превъзпитавайте. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
наталия ( преди 10 години )
е, съветите са приемливи, но само в случай, че живееш с мъж, за който си струва целият зор! ако той се къпе веднъж на три дни, бельото го сменя на седмица, а мръсните чорапи - когато стоят изправени сами, за чий да се стараем, а?? всяка жена се старае, когато живее с пич, ама повечето живеем с прасета:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 1 rate down comment
Mimi ( преди 10 години )
14 rate up comment 2 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Бе, я фак ю, ще си правим, квото си искаме и ще ги сменяме : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар