В любовта няма точна рецепта, по която обичаме, флиртуваме и впечатляваме партньора срещу себе си. Въпреки различията в характерите, разбиранията за любовта и секса, всеки зодиакален знак има своите характеристики, според които избира и половинката до себе си. Вижте от какви жени биха се впечатлили мъжете от различните зодиакални знаци.

Овен

Мъжете от зодия Овен обичат да са в центъра на вниманието. Те се впечатляват от дами, които са женствени и игриви, но биха се впечатлили и от интелигентните. Харесват смелите и контактни жени.

Тъй като Овните са големи романтици и могат да похарчат цяло състояние за романтични изненади, най-лесният начин да впечатлите мъж от тази зодия е да допринесете за романтичната изненада с ароматни свещи или плато с афродизиаци, например.

Телец

Мъжете от тази зодия са изключително внимателни към дамите. Характерно за тях е, че са упорити, често твърдоглави и ревниви. Биха се впечатлили от жена, която е търпелива, умее да разговаря с тях и не ги кара да ревнуват излишно.

Близнаци

Мъжете близнаци са интелигентни, забавни, комуникативни и големи ласкатели. Те са добри любовници, но бързо се насищат. За да ви забележи мъж Близнак трябва да бъдете позитивна, усмихната, да имате много и общи интереси, да обичате експериментите в леглото и да имате голямо чувство за хумор. Голяма част от тях са романтици, ето защо биха искали да имат до себе си дама, която да оценява романтичните им жестове и понякога да ги радва със същото.

Рак

За мъжете от зодия Рак казват, че са посветени на семейството . Мъжът рак емоционално е предан на половинката, но и много ревнив. Често мени настроенията си и трудно избира половинка за сериозна връзка.

Би се впечатлил от чувствителна дама, интелигентна и с чувство за хумор. За мъжете Раци е важно половинката им да се гордее с постиженията им, но от друга страна те също биха искали да имат до себе си силна и успяла жена.

Лъв

На мъжете Лъвове определено не им липсва самочувствие. Те са темпераментни и винаги под светлините на прожектора. Затова за партньорка си избират жена, която би разбрала неговата страст за успех, такава, която ще го подкрепя и няма да се опитва да блесне пред него. Лъвовете са много горделиви, затова внимавайте какво, кога и как им говорите.