Интимно

Видове секс, които задължително да изпробвате преди да се омъжите!

Сексуални преживявания, които всяка жена трябва да опознае!

14.05.2014г. / 14 53ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Писнало ли ви е от всички тези любовни съвети, с които разни специалисти ви заливат непрекъснато? Живеем в XXI век. Слава Богу, не се налага да пазим девствеността си преди сватбата! Нравите не налагат и да се омъжваме за първото си либе, така че ви предлагаме да се замислите по въпроса колко добре сте си поживели, преди да се задомите.

Ако не сте се задомили – още по-добре! Има сексуални преживявания, които всяка жена трябва да преживее (или поне част от тях), преди да се установи! Така че, не бързайте, а се насладете на свободата и възможностите си!

Секс с чужденец

Вероятно едва успявате да произнесете името му, но той е толкова секси и загадъчен. Независимо дали вие сте на път или той е посетил родината ни, не позволявайте шансът за флирт да отлети! Вълнуващото преживяване ще остави незабравим спомен, гарантирано!

Секс с „Единствения“

Във всяка жена се крие частица от една заклета романтичка. Дори и най-мъжките момичета, дори и тези с цинично отношение към любовта и връзките, се наслаждават на секса с абсолютния господин Идеален. Дори и тази връзка да е останала в миналото, винаги ще бъде аршин, с който да мерите всяка следваща.

Секс с много надарен господин

За да спрете да се чудите колко, по дяволите, е голям големият пенис – просто го изпробвайте, когато ви се открие тази възможност! След това не само ще знаете кой размер пасва най-добре на вашата особа, но ще имате повод и за хвалби пред приятелките ви! Тези преживявания трябва да бъдат споделени!

Лош секс

За да оценим доброто, трябва да сме минали през лошото, нали? Има лош, посредствен, добър и зашеметяващ секс – кой ви допада? Ще разберете ако ги изпробвате всичките, преди да сте се кротнали в семейното гнездо!

Гневен секс

Независимо дали половинката ви ви е вбесила, защото си пада по политическа партия, която вие мразите или просто сте имали поредния грандиозен скандал, гневът е много мощен афродизиак. Нещата започват с гръм и трясък, но и завършекът е със силен енергиен заряд. Заслужава си!

Свързани статии

Секс с рокзвезда

Ако кажете, че не сте си фантазирали за любимите си рокизпълнители, ще излъжете! Рокзвездите са толкова секси, необуздани, луди и мъжествени, че такава авантюра не е за изпускане!

Анален секс

Съветът тук е да го тествате с доверен човек, за когото сте сигурни, че ще е нежен и ще се постарае да изпитате максимално удоволствие.

Секс с по-възрастен

Младото апетитно дупе е наслада за очите, но уменията и ловкостта на по-възрастния любовник ще ви покажат какво всъщност е сексуално преживяване. Разбира се, радикални обобщения за по-възрастните мъже не може да се правят, защото уменията са си индивидуална даденост, но няма да ви навреди ако тествате мъжете в различните възрасти, за да опознаете секса още по-добре, а и тялото си!

Коментирай
14 rate up comment 3 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
*** - има ли такава дума днес - колкото повече, толкова по-добре. А, вие, скъпи, много знайковци-моралисти, с една жена ли спите, м? А оженихте ли се за нея или децата ви са копелетата на ***, а? А само с нея ли спите или ви е яд, че и тя иска с друг, че може и да е по-голям от вашия : ))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 2 rate down comment
bilqn.ivanov ( преди 9 години )
10 rate up comment 3 rate down comment
SS ( преди 9 години )
Този "наръчник" дава сигурен начин мометата да стават парцали
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
21 rate up comment 1 rate down comment
Иван ( преди 9 години )
Секс с рокзвезда ? хахахахааххаахха! В България имате избор, дами. Например Фънки! Успех!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 5 rate down comment
стар ерген ( преди 9 години )
браво, възпитавайте жените да бъдат ***, отврат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Точно така, учете ги как да стават *** и малкото свестни, които са останали...В България винаги простотията и сеира се котират най-много. Просто ужасТ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
Stranni saveti, Ne sam s takiva razbirania po temata . Az sam sas staromodni vijdania , predcpo4ita da e s liubim 4ovek ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
истина ( преди 9 години )
От редакцията: Благодарим за наблюдателността и за хумора. Променихме оженването на омъжване.права е авторката, девойката нека да прави секс с различни мъже ,че оженили се само с женско ще го прави, щото ревнива лесбийка малеииииий!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 3 rate down comment
stupidities ( преди 9 години )
Глупости на търкалета, добрия секс е умение + чувства.Обаче умението няма нищо общо с обширната практика, раждаш се с него - или го има или го няма. Практикуването на секса *кой както му дойде*, само изхабява емоционалността, което пък непоправимо пречи на изживяването, когато го правиш с точния човек...Така, че който е дал тези съвети, може да си ги напъха там, където ще го обслужат нежно и внимателно...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
48 rate up comment 8 rate down comment
От чужбина ( преди 9 години )
Това са съвети как се става ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар