Интимно

Персонален японски тест: Какъв партньор търсите?

Забавен и бърз тест

19.06.2014г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Следващият забавен японски персонален тест се нарича „Kokology“. Идва от японската дума kokoro, която означава мисъл. Резултатите от теста вероятно ще покажат голяма доза истина, но все пак не забравяйте, че не трябва много да се замисляте върху условието му, а да кажете това, което ви идва на ум.

Представете си ситуация, в която сте у дома. На вратата ви се почуква и вие виждате двойка животни. Едното от тях ще ви носи радостна новина, а другото лошата.

За да решите теста изберете от долуизброените животни – тигър, куче, овца, папагал, костенурка. Кое ще ви донесе радостната и кое лошата новина? (Например за добра новина избирате Тигъра, а за лоша Овцата. След това прочетете какво характеризират тези животни)

Това, което ще видите като характеристика срещу всяко посочено от вас животно е вашата представа за половинка в живота ви. Добрата новина е партньорът, който желаете, а лошата този, който бихте избегнали.

Тигър

Радостната вест: До себе си искате да имате половинка, която да е амбициозна личност, със силен характер и несломима воля. Да постига успехи, но и да бъде вашата подкрепа в живота.

Лошата новина: Страхувате се да имате до себе си личност, която носи тираничен характер. Ако сте избрали тигърът да ви донесе лошата новина, то вие със сигурност няма да бъдете привлечени от агресивна личност, която не ви зачита като човек.

Куче

Радостната вест: Имате нужда от партньор, който да е на 100% лоялен и предан към вас. Вярвате в безусловната любов и за вас е важно половинката ви да ви бъде най-напред приятел, а след това партньор в живота.

Лошата новина: Усещате несъвместимост с хора, които са готови да угодят на всички и които проявяват слабост в характера и позициите си. Страхувате се от изневяра и да не бъдете изоставени.

Овца

Радостната вест: За вас е важно партньорът, с който ще продължите живота си да бъде добър, грижовен, спокоен и отзивчив.

Лошата новина: Страхувате се да не би в живота ви да влезе личност, която да е скучна, прекален домошар. Такава, която няма амбиции да се развива и да подобрява качеството на живот, който ще ви осигури. Страхувате се от плахи партньори, които се влияят от чуждото мнение и нямат своя позиция, която да защитят.

Свързани статии

Папагал

Радостната вест: Искате партньорът ви да има голямо чувство за хумор, да ви кара да се усмихвате постоянно и да имате вълнуващи разговори. За вас е важно половинката ви да е комуникативна личност.

Лошата новина: страхувате се да допуснете в живота си партньор, който няма да ви бъде подкрепа, такъв, който може да ви предаде, неспирен бъбривко, който говори, а не действа и е голям мързеливец.

Костенурка

Радостната вест: Нуждаете се от интелигентен, широко скроен партньор, който да умее да балансира емоциите ви. Да е надежден и подкрепа за вас във всеки един момент.

Лошата новина: Вашият най-голям кошмар е да не би да попаднете на партньор, който е муден, по-глупав от вас, който не се стреми към развитие и с който говорите на различни езици.

Снимка: thinkstock

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Деси ( преди 9 години )