Обичате да контролирате или да бъдете водещи в секса? Когато правите любов, вашите желания са важни, но не бива да забравяте и за желанията на вашия партньор. Споделяме няколко важни детайла, които всеки мъж иска в леглото.

Искат да им говорите мръсно

Мъжете не се възбуждат само когато говорят мръсни думи на партньорките си в леглото. Те биха искали да чуят и от вас думи като „мокра“, „настръхнали“, „изцяло твоя“, „ напляскай ме“ и т. н. В никакъв случай вулгарно, но достатъчно въздействащо, за да ви желае още повече.

Искат да поемат контрол върху вас (или поне през по-голяма част от времето)

Има много и различни начини да комуникирате помежду си по време на секс и без думи, а само с действия да усетите другия какво желае. В поемането на контрол невинаги е необходимо да се използват камшици, белезници или други средства за ограничаване свободата на партньора.

Много мъже обичат да пошляпват половинката си, да я хапят по шията или да подръпват леко косите й. Позволете му да го направи, а докато го прави, може да му говорите мръсни думички.

Искат да ви гледат

Визуалната стимулация е изключително важна за мъжете. Изберете секс поза, в която той ще може да наблюдава всяка извивка на възбуденото ви тяло, като поза ездачка, обратна ездачка, кучешка поза. Ако наистина искате да го подлудите, докосвайте тялото си пред него, бавно, без той да може да ви докосва. Поиграйте си с кубче лед. Настръхналата ви кожа и гърдите ще го накарат да настръхне още повече. Докато правите всичко това не забравяйте да споделите и вашите фантазии и желания. Това също е от значение.

Още по темата

Искат понякога и вие да поемете инициативата

Сексът е разнообразие и непрекъснато изучаване на партньора. Дами, бъдете инициативни. Предложете нова гореща секс поза, играйте различни секси роли, които да разнообразят любовната игра.

Не забравяйте за афродизиаците под формата на храни и напитки, романтичните изненади. Направете за него нещо, което винаги е искал, но не сте се осмелили да направите.

Искат да бъдат изненадвани

Изненадайте партньора за още по-възбуждащи интимни моменти. Направете нещо, което ви се е искало, но не сте имали смелост. Поемете контрола върху него. Завържете китките или очите му, докато обхождате тялото му с устни.

Разрешете му да ви напляска, преоткрийте забавлението и вашите G точки, като включите и секс играчки в любовната игра, снимайте се или си направете еротично клипче.

Ако партньорът ви харесва червено и високи токчета, бъдете в спалнята с такива обувки. Ако намира за загадъчно секси дантелата, добавете я към бельото си. Ако иска да се храни от вашето тяло, не забравяйте за сметаната.