Интимно

Статус: „щастливо обвързан“

Как да привлечете любовта към себе си

08.08.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Казват, че за всеки от нас има някой определен, който някъде ни чака.  Дали и кога ще го срещнем е въпрос на време, съдба и нагласа. Зад статуса „необвързан и самотен“ почти винаги стои някакво обяснение.

Ако вие искате да го промените на „щастливо обвързан“, трябва да направите няколко промени изискващи минимални усилия. 

Опознайте себе си

Голяма част от хората, които нямат половинка до себе си не могат да привлекат любовта, защото не са ясно с това, какво искат и какво харесват. За да подредите приоритетите си трябва най-напред да опознаете себе си.

Бъдете честни със себе си. Помислете какви са вашите ценности, принципи, вярвания. Опознавайки своята същност човек се отваря много повече към външния свят и хората, които биха могли да бъдат част от неговия живот. 

Живейте истински

За да привлече сродната душа не е достатъчно само да опознаете своята същност. Трябва да правите, това което обичате, да посещавате събития, да участвате в мероприятия, които отразяват вашата същност.

Посещавайте места, които ви носят истинска радост. Колкото повече резонанс имаме в нашия живот, толкова повече ние привличаме хора, които съответстват на  нас, нашите харесвания, дейности и начин на живот. 

Радвайте се на живота, преди появата на нов партньор 

Голяма част от самотните смятат, че животът им ще бъде по-вълнуващ и щастлив, когато имат любим човек до себе си. Чувствайте се фантастично и преди намирането на нова любов.

Животът се случва тук и сега. Изживейте всеки момент от него. Бъдете щастливи, бъдете откриватели, пътувайте, смейте се по-често, намерете си ново хоби, осъществете най-големите си мечти.

Колкото повече се наслаждавате на живота, толкова по-интересни и атрактивни ставате за другите, което несъмнено увеличава шанса ви за нова любов. 

Бъдете магнит за любовта

Доказано е, че хората, които са позитивно настроени, любящи и грижовни към околните, привличат по-лесно любовта към себе си. И обратно. Ако сте намръщени, отчаяни от живота, почти сигурно е, че няма да намерите скоро половинка или ако намерите няма да е за дълго.

Намерете начин всеки ден да показвате и изразявате любовта към себе си и живота. хората, които търсят половинка имат различно излъчване.  

Свързани статии

Вярвайте  в себе си

Вярата в самия себе си е предпоставка за успех във всяка област на живота. Когато смятате, че може да привлечете подходящият за вас партньор несъмнено ще успеете.

Ако мислите ви са негативни и смятате, че винаги привличате неудачите на съдбата, ще се свържете с грешния човек. Затова вярвайте в себе си, в собствените си възможности и променете начина си на мислете за света около вас и за това какво наистина заслужавате. 

Излекувайте старите рани

За да изживеете нова и пълноценна любов трябва да излекувате „старите рани“ от последната връзка или любовно разочарование. Излезте от капана на гнева, несигурността в себе си, мнителността (това не означава, че не трябва да сте предпазливи).

Ако някога са ви отхвърлили това вече минало. Живейте в настоящето и продължете напред с нова нагласа. Само така ще привлечете любовта към себе си. 

Снимка: thinkstock

Коментирай