Неудобни сексуални моменти са имали всички, особено в ученическите години, когато интимните преживявания са все още в процес на научаване. Но дори и най-сигурните в способностите си възрастни имат поне по една неудобна ситуация в леглото, която ги кара да се изчервяват.

Кои са най-неприятните секс ситуации, които могат да ви нервират, а могат и да ви накарат да потънете в дън земя от срам?

Хванати в разгара

Една от най-често срещаните засрамващи ситуации е да ви хванат в деликатен момент, независимо дали сте с партньор или сам със себе си. Според специалистите в такива ситуации е най-добре да реагирате по възможно най-лекия и непринуден начин, защото все пак сексът си е човещина.

Децата ви хващат в крачка

Малките деца обикновено интерпретират гледката на родителите си в разгара на любовната игра като на боричкане. Възползвайте се от този факт и не правете изплашени физиономии, защото детето ще разбере, че не е трябвало да вижда това.

Естествено, ако детето ви е по-голямо, този номер не минава и срамът връхлита с пълна сила.

Още по темата

Откривате, че партньорът ви има фетиш

За много хора това откритие е много стресиращо, особено ако желанията на половинката им звучат неприемливо или опасно. Ако пък сте ОК със странностите на партньора си, защо да не опитате нещо ново?

Не можете да се възбудите

Това е много често срещан проблем, който много хора се срамуват да споделят. Добре е да говорите с партньора си за това, да обсъдите какви са вероятните причини и възможните решения на проблема.

Не само с партньора си трябва да споделите, а и с лекаря си, защото ако това състояние продължава прекалено дълго, може да се дължи на хормонални проблеми, полови инфекции или стресови и депресивни състояния.

Флирт с колега или колежка

Неуспешните флиртове на работното място са едни от най-смущаващите ситуации. Според проучванията, един на четирима души е имал увлечение към колега, флирт или дори сексуална забежка.

Онези, на които им се е случвало, знаят колко неудобно може да бъде това. Винаги има колеги, които ще шушукат или ще подмятат разни злобливи реплики. Специалистите съветват да пазите тези свои пориви възможно най-дълго в тайна, за да се предпазите от поражения за кариерата или репутацията ви.