Интимно

Неща, които бихме искали да знаем, преди да заживеем с него

Сбирки с момчетата и излизане „по мъжки“

11.10.2014г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Любовта е магия и преживяване, което трудно може да се опише с думи. Когато сме влюбени, ние виждаме света в розово. Всеки ден за нас е радост, мечти... Някъде между този захаросан фонтан от нереалистични очаквания пропускаме фактите, понякога съвсем несъзнателно.

Моментът, в който двама души се събират да живеят заедно е специален. Те имат възможност да се опознаят на едно друго ниво, преди евентуалното сключване на брак. Забравяме, че взаимоотношенията между мъжа и жената понякога могат да бъдат сложни.

Сблъсквайки се с реалността, розовият цвят започва да избледнява пред сивотата на съвместното съжителство. Или казано накратко – има неща, които щеше да е добре да знаем преди да се съберем да живеем с него. Споделяме някои от тях.

Той е немарлив и се гордее с това. Разхвърляни чорапи, гащи, носене на едни и същи блузи няколко дни, пропускане на душа... Сблъсъкът с тази картина е шокиращ. Дали може да възпитате в него елементарни навици? Трудно, особено ако той не го желае.

Драма в тоалетната

Ще се сблъскате с редица неприятни ситуации, които ще ви накарат да се почувствате неудобно. Тоалетната, онова интимно място, което може много да каже за нашите навици. Понякога той ще забравя да пуска водата, след като е ходил по малка нужда.

Възможно е да не вдига седалката на тоалетната чиния, докато уринира, а след като е ходил по голяма нужда със сигурност няма да е почистил следите и освежил въздуха.

Той очаква от жената да бъде личната му прислужница. Иска да му е чисто, но не помага в домакинските задължения. Иска да има винаги сготвено и изобщо не се интересува, че вие може да сте неразположена, да сте имала тежък работен ден и т. н. А ако случайно сте пропуснала да сготвите, ще ви натяква това цяла седмица.

Компютърът преди всичко, преди любимия човек. Колко време наистина прекарва на компютъра? Със сигурност повече отколкото с вас – компютърни игри, социални мрежи...

Финансовата отговорност може да бъде трудна. Когато се събирате да живеете заедно, очаквате той да поеме голяма част от разходите или бюджетът ви да бъде общ. Липса на контрол и отговорност от страна на партньора ви могат да доведат до сериозни конфликти. Парите са една от най-честите причини за конфликт в една двойка.

Липса на лично пространство

Запазването на лично пространство е важно за разбирателството между двама души, особено ако живеят заедно. Ако партньорът ви е егоистичен и не зачита вашите интереси и желания, може да се каже, че вие нямате лично пространство. Още нещо, което бихте искали да знаете преди да се съберете да живеете заедно.

Свързани статии

Сбирки с момчетата и излизане „по мъжки“

По всяко време на деня, във всеки един ден от седмицата, в общия ви дом или някъде навън. И по-лошото е, че неговите събирания и „излизания по мъжки“ изглеждат съвсем нормално, но вашите не. Дали ви харесва? Той не се интересува от това.

Хърка

Да, хърканията могат да бъдат оглушителни и те няма да спрат.

Алкохолът

Не на последно място. Ако партньорът ви обича чашката колкото вас или повече, замислете се сериозно дали има смисъл да правите крачка напред и да заживеете заедно. Този лош навик не се променя!

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
Anonymous ( преди 9 години )
Ако партньорът ви обича чашката колкото вас...хахахахахаха... Е кво сега Жените да пият, а мъжете да гледаме ли ? .....!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
### ( преди 9 години )