Интимно

5 погрешни начина за флирт

Откажете се от похотливите предложения

18.10.2014г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В любовните комедии често сме виждали безумни ситуации, в които главните герои флиртуват. На лента всичко, макар глупаво, изглежда красиво, но в живота един погрешен ход във флирта може да провали една любов.

Всеки е допускал грешки в комуникацията с отсрещната страна. Вижте от какво трябва да се откажете, за да бъдете добър флиртаджия.

Похотливи предложения

Флиртът може да бъде забавен и игрив, до момента, в който не започнете да отправяте похотливи предложения към отсрещната страна. Понякога знаците, които ви подава човекът срещу вас, могат да бъдат погрешни.

Много е вероятно на откритите ви намеци за секс да не отговорят по начина, по който желаете. Това не само ще ви накара да се почувствате глупаво, но може би няма да бъде във ваша полза, особено ако често се срещате с този човек. Забавете темпото и предложенията за секс.

Храните се съблазнително

Това може да си го позволите на един по-късен етап, когато за двама ви може да се каже, че сте любовна двойка. В противен случай той може да си помисли, че преигравате и определено срещите ви няма да продължат.

Ревност

Друга често срещана грешка при флиртуването е да се опитате някой да ви ревнува. Вероятно се срещате отскоро или имате приятни закачки в офиса, социалните мрежи и не сте наясно дали той или тя има интерес към вас.

Е, като се опитате да го накарате да ревнува флиртувайки с негов приятел, ваш колега или качвате интимни снимки в социалната мрежа, определено няма да бъде във ваша полза. Също така избягвайте и ролята на ревнивката.

Флиртът в офиса може да бъде разбуждащ, да засили желанието ви за работа. Има своите силни и слаби страни. Границата на флирта с досаждането и провокирането на колеги да говорят за вашите взаимоотношения на работното място е тънка.

Ако станете твърде настоятелни и търсите причина по-често да се отбивате в кабинета на вашия колега, това може да притесни отсрещната страна и да прекратят с вас всякакви контакти извън служебните. Бъдете сдържани, за да не изпаднете в неудобно положение.

Свързани статии

Смеете се на всичко, което той казва

Усмихнатите хора винаги са предпочитана компания, а смехът е отличен начин да флиртувате. Смейте се на наистина забавните неща. Ако се смеете на всяко негово изречение, вероятността той да остане объркан и да ви помисли за глупава е много голяма.

Прекалявате с комплиментите

Всеки има нужда от тях, но когато са в повече, будят неприятно усещане. Бъдете умерени. Направете комплимент за визията, за вечерята, за добрата компания, която той или тя ви дават и т. н.

Коментирай