Интимно

5 правила за страхотен секс със завързани очи

Изключете едно от сетивата си и вижте какво ще се случи с останалите!

05.03.2015г. / 16 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сексуалният ви живот нуждае ли се от малко пиперлива подправка? В духа на 50-те нюанса ще ви посъветваме как да разведрите обстановката в леглото и да увеличите напрежението и възбудата!

Ако сте срамежливи в леглото, а имате нужда от свежа нотка на новост в интимните си отношения, вероятно ще харесате идеята за превръзка на очите.

Сексът със завързани очи е много възбуждащ и впечатляващ, защото изключва едно от сетивата, на които хората разчитат най-много. Така се засилват усещанията, възприети от останалите сетива и фантазиите се развихрят.

Как точно да въведете тази новост в леглото? Ще ви представим кратък наръчник за начинаещи фенове на секс превръзката за очи.

1. Използвайте елемента на изненада

Решението да завържете очите на партньора си трябва да бъде взето спонтанно и неочаквано за него. Така градусът на възбудата ще се покачи до червено.

Използвайте каквото ви попадне под ръка – вратовръзка, шал, украшение за коса, блуза, бельо.

2. Подхранвайте сетивата

Когато завържете очите на половинката си, останалите му сетива ще искат да получат информация. Подайте им я – позволете му да вдиша аромата ви, докосвайте го на неочаквани за него места. Така изненадата му ще е огромна, защото няма да вижда накъде се насочвате.

Можете да го изненадате и с вкусни хранителни забавления – мед, шоколад, сметана. Отпуснете въображението си.

3. Почистете кашата

След като сте забъркали една страхотна и секси каша с всички тези сладки изкушения, с които сте намазали половинката си, почистете кашата! Използвайте езика си, за да почистите тялото му. Това ще го възбуди до полуда!

Свързани статии

4. Отнесете нещата в спалнята

Ако играта ви е започнала някъде из жилището ви, пренесете я в спалнята. Накарайте го да ви съблече със затворени очи. Да си представя как изглеждате, без да ви вижда.

Дразнете го като неочаквано се премествате от една част на тялото му към друга. Така любовната игра ще повиши интереса на партньора ви до краен предел.

5. Разменете се

Нека и двамата да опитате от интересната игра. Позволете му да ви върне възбуждащия жест като завърже очите ви. За партньора с незавързани очи е страхотно да гледа реакциите на гърчещото се тяло на половинката си!

Коментирай