Когато искате да изпитате максимално удоволствие, кучешката поза е една от най-подходящите. Класическата секс поза е една от най-популярните и предпочитаните, тъй като благодарение на нея може да бъде достигната и стимулирана по необикновен начин известната G - точка.

Какво трябва да знаете за тази секс поза и как може да я направите още по-вълнуваща?

Кучешката поза се практикува още от древни времена. Нейното име произлиза от позицията, която жената заема, на четири крака като куче, а мъжът прониква отзад. Това напомня за съвкуплението на животните.

Тази секс поза далеч не е толкова романтична, колкото мисионерската, при която може да гледате партньора, да го целувате, но пък определено е доста страстна.

Как да я направите още по-вълнуваща?

Кучешката секс поза е много повече от проникване на партньора, който е позициониран зад вас. Тя позволява да бъдете галени навсякъде, както и вие да стимулирате любимия. Ако искате да бъдете докосвани по гърдите, покажете това свое желание. Вземете ръцете на партньора и нежно ги поставете върху тях. Същото важи и за клиторната и анална стимулация и галене.

Докосванията по шията, косата също могат да събудят страстта във вас. От друга страна, вие също имате възможността да стимулирате тестисите на вашия партньор. Докосването не само ще му достави удоволствие, но може да забави и еякулацията.

„Усилете звука“

Трябва ли по време на секс да имаме морални задръжки? Ако ви се иска да стенете, да говорите мръсни думи на партньора си, направете го. Това още повече ще разкрие вашата сексуалност и ще ви сближи, тъй като при кучешката поза контактът лице в лице с партньора е ограничен.

Дайте свобода на фантазиите си

Имате възможността да достигнете до множествен оргазъм по невероятно много начини. Ако сте от онези двойки, които се наслаждават и практикуват анален секс, не забравяйте, че докато стимулирате това място, бихте могли да използвате и вибратор за едновременно достигане на вагинален оргазъм.

Не забравяйте, че при анален секс трябва да ползвате презерватив и да го смените, ако ще продължите с вагинална стимулация.

Направете я интересна

Ако искате да осъществите визуален контакт с партньора, да следите взаимно възбудата по лицата ви, преди да пристъпите към кучешката поза си осигурете подходящо и удобно място срещу огледало.

Още по темата

Направете я романтична

Тази секс поза все пак би могла да бъде малко по-романтична. Подредете няколко меки възглавници една върху друга и леко се отпуснете по корем върху тях. Когато партньорът ви заеме позиция зад вас, може нежно да ви обвие в прегръдките си.

Поемете контрол

Кучешката секс поза дава свобода и на двамата партньори да контролират ритъма, в който се движат. Може да се редувате при поемането на контрола, да забързвате или забавяте темпото, като умората тук е минимална.

И на последно място – излезте от спалнята. Кучешката секс поза позволява да се практикува на много други вълнуващи места в дома и не само.