Линиите на дланите ни могат да подскажат много за живота, който ни очаква. Следващият забавен тест ще ви разкрие малко повече за това кога ви очаква сключване на брак и какъв ще бъде той.

За целта проследете линиите на лявата си ръка според схемата и вижте какво показват вашите.

Линия близо до линията на сърцето

Ако имате две или повече линии, изберете най-дългата. Тя подсказва, че може би ще сключите или сте сключили брак в началото на 20-те си години.

Линия, която е по-близо до малкия пръст

Тази линия подсказва за по-късен брак, около 35-тата, 40-тата ви година от живота. Въпреки че ще се наложи да почакате, партньорът, който ще срещнете, ще бъде добър.

Линия в средата между линията на сърцето и малкия пръст

При вас моментът за сключване на брак ще настъпи нито много късно, нито много рано, вероятно около 30-тата ви година.

Много линии разположени между линията на сърцето и малкия пръст

Това подсказва, че имате много приятели от противоположния пол. Но ако между тези линии имате една по-дълга и ясно изразена, това подсказва, че ще имате късмет в брака.

Имате една по-силно изразена линия

Ще се влюбите в някого с цялото си сърце. Вие сте благословени с щастлив и дълготраен брак.

Конфигурация от линии, напомнящи звезда

Знакът на звезда подсказва, че ви очаква нещо хубаво в сектора на любовта и семейството. Ще се радвате на голям интерес към вас от страна на противоположния пол.

Още по темата

Линия, която е извита леко нагоре

Подобна линия на ръката подсказва, че имате голямо желание за брак и то ще се увеличава с времето. Най-вероятно ще намерите идеалния за вас партньор и ще се радвате на сполучлив брак.

Линия, която е извита леко надолу

Тази линия подсказва, че вие сте твърде предпазливи в избора си на партньор в любовта. Трябва да знаете, че тези ваши страхове ще ви пречат в отношенията с противоположния пол и могат да са повод за чести кавги. Опитайте се да ги елиминирате и да изградите добра комуникация с партньора.

Снимка: www.quizane.com