Кога ще срещна идеалния човек за мен?“, „Къде ще открия моята половинка?“, „Защо още съм сама?“, са само част от въпросите, които всяка втора жена си задава. И това е съвсем нормално. Защото единственото нещо, което осмисля живота ни и го прави пълноценен без никакво съмнение, е любовта. И всеки мечтае да я срещне по пътя си, ако може по-скоро.

Да, но понякога този процес среща трудности. За някои хора е сложно намирането на половинка, а за други пък е трудно да осъществят здравословна и щастлива връзка.

Каквито и терзания обаче да имаме в личния си живот, целта на всички ни се припокрива, а именно: да имаме човек до себе си, който ни разбира и обича, такива, каквито сме.

Az-jenata.bg ще се опита да хвърли светлина върху някои от проблемите, с които вие, нашите читателки се сблъсквате в личния си живот.

Нашият консултант, лайф коуч Ева Кулева, ще е на ваше разположение и ще отговори на всички ваши въпроси за любов, връзки и взаимоотношения.

Ева е професионален лайф коуч, като основните й програми с индивидуални клиенти са „Привлечи своя идеален партньор“ и „Създай щастлива връзка“.

Стартираме новата ни рубрика с желание да сме ви полезни със съветите на професионалисти и да ви помогнем да преодолеете колебанията ви във взаимоотношенията с хората, към които се чувствате привлечени.

Важно е, когато изпращате своите въпроси, да опишете с няколко изречения ситуацията, в която се намирате, за да може Ева да се запознае с нея и да даде пълноценен отговор.

Всяка от вас може да зададе във формата ни за контакт своя въпрос към Ева, а нейният отговор ще бъде публикуван на сайта.

Анонимността ви е гарантирана.

Вашите въпроси към Ева изпращайте тук.