Да живееш с гаджето си е страхотно! Прибирате се заедно, отпускате се в любовното гнездо без да се притеснявате, че трябва да ставате рано, за да се върнете до вкъщи, да вземете душ, да нахраните котката и да тичате за работа.

В началото на връзката спането в квартирата на другия е забавно. Но в даден момент започва да изморява.

Мъжете смятат съвместното съжителство с приятелките си за страхотно, но ги мъчи мисълта, че няма да могат да правят някои интимности свободно, както преди.

Какво правят мъжете скришно от половинките си? Любопитни ли сте да узнаете?

Мастурбират... И то много!

Ако си мислите, че гаджето ви е спрял да мастурбира, само защото прави секс с вас – лъжете се!

Обърнете внимание как понякога той взима необичайно дълъг душ, нетипичен за него. Защо?Защото мастурбира!

Той бързо тръшва вратата, когато ви чуе, че се прибирате. Защо? Защото мастурбира!

Заварвате хавлията му, хвърлена на дивана в хола. Защо? Току-що е мастурбирал.

Сутрин се бави малко повече от обикновено. Защо? Защото се е възползвал от сутрешната си ерекция за енергиен тласък.

Много изследвания са правени по въпроса за мъжката мастурбация и те всички заявяват, че 100% от мъжете го правят. Жените също мастурбират, но сравнително по-рядко. Някои дори отричат да го правят.

Дами, не се притеснявайте от този факт. Всички мъже го правят и това не означава, че не са сексуално задоволени от вас. Освен това трябва да знаете, че гаджето ви продължава да гледа и порно. Това също не значи, че не е привлечен от вас.

Практикуват занимания, които ви дразнят

Докато ви няма, мъжете използват времето да се позанимават с нещо, което не ви е особено приятно, докато сте заедно.

Например, да посвирят с момчетата в гаража, въпреки че не са професионални музиканти. Фалшивото дрънкане на китара ви влудява и сте го изразили ясно пред гаджето си. Затова не си мислете, че сте го отучили от този порив и че сте го пренасочили към нещо, което му се отдава повече.

Мъжете никога не спират да правят онова, което им доставя удоволствие, независимо дали ви харесва или не. Просто го правят скришно!

Още по темата

Забранените ритуали

Всеки човек има нужда от своите малки ритуали. Те са тайно скривалище на мисли, привички и емоции, за които няма значение дали се харесват на другия – ние просто имаме нужда от тях.

Не се учудвайте, ако разберете, че половинката ви пуши или си налива голяма чаша уиски във ваше отсъствие, дори след като сте му подчертали колко не одобрявате този негов навик.

Не се учудвайте, ако се включи в онлайн игра на покер, пушейки пура с най-голямо задоволство. Не се учудвайте, ако покани момчетата вкъщи за следобед или вечер пред екрана, гледайки футбол и пиейки бира.

Не се учудвайте, ако заварите буркана с мед или фъстъчено масло опразнен. И не му се сърдете – мъжете рядко разбират женските стремежи за здравословно хранене и изрядна фигура!

Нещата, които много ще ви вбесят:

  • Проверка в Гугъл и Фейсбук на бившите ви гаджета;
  • Изпращане на съобщения на други мъже, с които поддържате приятелски отношения или сте поддържали такива преди, както и настоящи или бивши колеги, които изглеждат съмнителни;
  • Ходене по малка нужда направо в канала или още по-лошо – в мивката! (има и такива случаи);
  • Седене на красивата холна гарнитура голи;
  • Проверка на стар уж неизползваем профил или разглеждане на обажданията и съобщенията в телефона.

Момичета, признайте си, че и вие правите някои неща, които осъзнавате, че няма да се харесат на половинките ви!