Интимно

Знаците, че сте прекалено свързани

„За“ или „против“ тоталното обвързване?

05.12.2015г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дълготрайните връзки обикновено навлизат в коловоз. Почти няма двойка, която да не си е обещала, че това няма да се случи на тях. Истината е, че рано или късно това се случва. И не е защото задължително сте спрели да се обичате. Не е защото сте си омръзнали. Не е задължително и да сте се намразили.

Просто понякога коловозът ви поема. Но хубавото е, че невинаги това е лошо. Да сте прекалено близки може да означава, че сте твърде свързани един с друг.

По какво да познаете, че това е така?

Не се срещате с приятелите си насаме

Когато сте се сраснали толкова много с половинката си, че дори не се откъсвате един от друг, за да се срещнете с приятели означава, че наистина сте много свързани. Друг е въпросът, че това невинаги е лошо. Стига да ви е приятно, няма проблем да го правите.

Много специалисти съветват да браните личното си време и пространство, за да се съхраните психически, личностно и като двойка. Но ако постоянното споделяне на време и пространство ви кара да се чувствате добре, защо не?

Плачете, когато той е далеч от вас

Ако усещате силна липса, когато половинката ви не е край вас, това е ясен знак, че наистина сте свикнали с него. Дори през останалото време да имате дрязги, неразбирателства и моменти, в които си казвате: „Аз съм дотук!“, ако плачете, когато него го няма значи, че любовта все още е с вас.

Побърквате се, когато не ви отговори на съобщението веднага

Мислите, че това е характерно за „пресните“ гаджета? Лъжете се! Обърнете внимание на собствените си реакции. Обичта е взела такъв връх във вашите отношения, че ако не ви отвърне веднага, започвате да се притеснявате.

Свързани статии

Не гледате телевизия или филм без него

Вкусовете и интересите ви са се уеднаквили дотолкова, че дори не си пускате филм сама. А и дори това да не е така, вероятно сте толкова пристрастени към прекарването на времето си заедно, че ви е тъпо да се занимавате с каквото и да е сама. Наистина сладко!

Не се забавлявате поотделно

Дори в забавленията сте заедно – ресторант, кино, театър, бар, клуб – ходите навсякъде заедно! Много двойки не могат да се похвалят с това. Ако вие сте такава двойка значи определено сте свикнали един с друг и това не ви пречи, напротив!

Коментирай