От началото на месец декември вече разполагаме и в България с новите дамски превръзки Always Fresh. Както винаги дамите могат да разчитат на изключителната защита на Always, а новите Always Fresh предлагат нещо повече от това! Те са деликатно ароматизирани и така запазват за по-дълго свежото усещане.

Always Fresh имат специалната система Gel Action, която превръща течността в гел и я задържа вътре в превръзката. Те осигуряват и допълнителна свежест, благодарение на няколкото капки специално разработен парфюм. Тази нова линия продукти на Always е вдъхновена от нежността и свежестта на лотосовия цвят, изразени и в нежните цветчета на опаковката. Проучвания сочат, че 10% от жените в Западна Европа предпочитат да използват ароматизирани дамски превръзки, защото наличието на парфюмна есенция подсилва усещането за свежест. Новата линия Always Ultra Fresh цели да предостави на всички дами освен необходимото удобство и сигурност по време на месечния им цикъл, също и усещането за свежест.

Както дискретният парфюм, така и всички останали съставки на Always Fresh са внимателно анализирани по отношение на безопасността за потребителите. Дерматологичните тестове потвърждават, че новите превръзки не предизвикват алергизация и се понасят добре от кожата, което позволява да бъдат използвани и от потребители с чувствителна кожа. Новите Always Ultra Fresh се предлагат в две разновидности – пакет от 9 бр. и двоен пакет с 18 бр. превръзки. Освен превръзки за употреба по време на месечния цикъл, Always Fresh предлагат и превръзки за ежедневна употреба – Always Fresh Pantiliners.

Качеството на продуктите Always е доказано през годините. Милиони жени по света им се доверяват за да се чувстват свободно, комфортно и да са сигурни в защитата, която получават от дамската превръзка. Сега към тази максимална защита се добавя и нежния аромат, който създава усещането за свежест.