Интимно

Срещнахте ли сродната си душа?

Знаци, по които да разберете

06.01.2016г. / 17 40ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Много пъти се лъжем във връзките си. Вярваме във въображаеми ценности, гледаме през розови очила, оправдаваме и обожаваме. Все пак, в някой момент може наистина да сме срещнали сродната си душа. Как да разберем?

Ето кои са знаците, че сте срещнали истинската си сродна душа.

Няма нужда да си говорите

Истинската сродна душа винаги е настроена на една честота с вашата. Няма нужда да си говорите каквото и да било – вие просто се разбирате без думи!

Довършвате си изреченията

Вие започвате едно изречение, а той го довършва – прекрасно, нали?! Сякаш винаги знае какво искате да кажете. Не е нужно да се обяснявате надълго и нашироко – една дума е достатъчна!

Винаги знае как да ви успокои

Когато човек истински познава и разбира своя партньор, той знае и как може да го успокои. Това е ценност, която добре показва дали половинката ви наистина е ваша сродна душа.

Избухваща химия

Когато се каже сродна душа се има предвид нещо много повече от духовно другарче. Ако партньорът ви е истински страстен към вас, както и вие към него, значи си пасвате идеално в интимен план, а това си е сериозен знак за сходство.

Минали преживявания

Не е задължително да сте преживели едно и също, за да сте сродни души. По-важното е как оценявате миналото, какво сте разбрали от уроците си дотук и на какво ви е научило преживяното. Ако си съвпадате по тези параграфи значи сте сродни души.

Подкрепя ви

Ако един човек е не просто партньор, а истинска сродна душа, той ще ви подкрепя и разбира във всичките ви начинания. Трудностите, несгодите, паданията и ставанията ще са само част от пътя, който ще извървите заедно и ако сте открили точния за вас човек, пътят ще е по-лесен с неговата подкрепа.

Снимка: iStock

Прилики

Сродните души си приличат. Започват да говорят еднакво с времето, дори интонацията им се уеднаквява. Използват едни и същи изрази, имат си свои лични шеги, които другите не разбират. Дори започват да уеднаквяват разбиранията си, ако до момента е имало известни различия. Това са най-класическите примери за прилики между сродни души.

Безусловна любов

Безусловната любов е нещо, което се среща наистина рядко. В почти всяка връзка има условия, има правила, има забрани, има полета, в които не трябва да се воюва, има забранени думи, които навяват тъжни спомени, има ревност, която не трябва да се предизвиква.

Толкова много условия, а толкова малко искрена любов. Двойките, които успяват да се обичат истински без тези условия постигат безусловната любов, която е характерна за откриването на сродната душа.

Вие сте страхотен екип

Точните половинки на едно цяло са и чудесни партньори. Те могат да се справят с всяка задача, стига да са заедно.

Той обожава недостатъците ви

Казват, че когато обичаш човек, трябва да го обичаш с всичките му недостатъци. Да, на думи е така, но колко хора го правят наистина? Ако не веднага, то с годините започваме да изтъкваме недостатъците на другия, сякаш нямаме свои собствени, като ги превръщаме в препъникамък за връзката.

Но ако мъжът до вас ви обожава въпреки треските ви за дялане, значи той наистина е сродната ви душа.

Коментирай