Искате го сега, искате го на момента. Незабавно трябва да е ваш. Имате нужда да освободите напрежението. Толкова сте възбудени, че нямате време да чакате! Нуждаете се от един бърз секс! 

Кои са най-добрите секс пози за бърз секс?

"Ездачката"

 

Ако вие сте тази, която има спешна нужда от освежаваща доза секс, „ездачката“ е най-подходящата поза за вас и вашите желания. 

Тя дава възможност да контролирате всичко – темпото, дълбочината на проникване. Вие доминирате и това е страхотно! Освен това поза „ездачката“ е много подходяща за достигане до женски оргазъм, защото стимулира едновременно и клитора. 

Прави до стената

 

Една от най-подходящите пози за бърз секс е прави до стената. Ако го направите така, телата ви ще се възбудят до краен предел. 

Тази поза не само повишава възбудимостта заради силната близост и напрежение във всички мускули на тялото, но и заради повишеното триене между телата ви. 

Кучешката

 

Според едно американско изследване, при което са запитани 14 хиляди мъже, най-любимата поза за бърз секс е кучешката. 

За мъжете тази поза предоставя най-добро проникване. Освен това стеснява женския ханш, което допринася за усилване на мъжкото удоволствие. 

"Лъжички"

Още по темата

Секс поза „лъжички“ се изпълнява като двамата партньори са легнали странично. Жената е отпред и е с гръб към мъжа. Той прониква в нея откъм гърба й. 

Ползите от тази поза за бърз секс са, че след дълъг работен ден можете да отпуснете напрежението, лежейки един до друг. Няма нужда да си давате много зор. Най-хубавото е, че при тази поза има максимален контакт с кожа, което удвоява удоволствието. 

Снимки: womenshealthsa.co.za; sexercisefan.blogspot.com; mensjournal.com