Лъв

Представителите на зодия Лъв са не по-малко палави в сексуалните си мечти. Те силно се възбуждат от красиви дълги коси, флирт преди любовната игра, леки одрасквания по кожата. Лъвовете мечтаят за секс на открито, на красиви места като плажове, някъде в планината, дори с риск да бъдат разкрити от случайно преминаващи хора.

Дева

Сексуалните мечти на Девите почти винаги са свързани с подчинение. В тях не те са властващите, а са тази страна, която се подчинява на командите на партньора си. Харесват секс ролевите игри, включващи маски, белезници, които предизвикват лека, но възбуждаща болка.

Снимка: istock

Везни

Сексуалните фантазии на Везните винаги са свързани с техните фетиши. Също така в представите им за страхотно изживяване винаги присъства пошляпването по дупето, лекото подръпване на косата, поставянето на превръзка на очите. Тъй като са доста колеблив знак, рядко се осмеляват да споделят своите желания на партньорите си.

Скорпион

Скорпионите не се боят от тъмното, напротив. Мракът е част от техните сексуални фантазии. Вечерен секс в парка, вечер на брега на морето, силно приглушена светлина в спалнята, превръзка на очите. Всичко, което носи мистерия със себе си и елемент на изненада, силно възбужда родените под този зодиакален знак.