Интимно

Сексуалните фантазии на зодиите

Близнаците фантазират най-често за орален секс

11.05.2016г. / 17 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сексът за Стрелците е приключение и разнообразие. Ето защо и сексуалните фантазии на представителите на този знак са разнообразни. Тъй като Стрелците са големи пътешественици, често си фантазират как го правят във влака, тоалетната на самолета, на някое диво и красиво място, секс на лодка или яхта.

Козирог

Козирогът обича върховете. В сексуалните му фантазии често присъстват високи токчета, интимни моменти с по-възрастен партньор. Но красивите истории, които си съчиняват не изключват секс в планината, както и секс на работното място.

Водолей

Сексуалните фантазии на Водолеите често се сменят и са провокирани от скорошни събития. Те мечтаят за секс по телефона, групов секс, дамите за интимни моменти с лошо момче/момиче и много, много мръсни приказки.

Свързани статии

Риби

Сексуалните фантазии на Рибите са свързани с техните фетиши, сред които са краката, смучене на пръстите на краката, носене на високи токчета в спалнята. Освен това Рибите обичат да си фантазират как документират своите интимни преживявания на фона на любимата си музика.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
дддддддддддддддддд ( преди 7 години )
Апсолутни глупости за близнаците
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
mdaa ( преди 7 години )
разбрах , че съм 10 зодии и нито една не е моята....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар