Интимно

Мъжки ерогенни зони, водещи до екстаз

Как да го възбудите максимално?

16.06.2016г. / 15 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпреки че всеки има своите собствени ерогенни зони, които са индивидуални и лично предпочитани, повечето мъже настръхват при докосването на определени места.

Ако искате да подлудите партньора си до краен предел, трябва да го целувате и галите по ерогенните зони, описани в следващите редове.

Перинеумът

Перинеумът е зоната между пениса и ануса. Представлява област с мека и нежна кожа, която е богато инервирана.

Перинеумът е една от най-забравяните ерогенни зони, тъй като обикновено жените се съсредоточават върху пениса на мъжа. Факт е, че той е най-възбудимата част от мъжкото тяло, но можете да разпалите страстта му до краен предел преди да стигнете до пениса.

Затова се насочете към перинеума. Галете го, дори лекото гъделичкане е добър начин да го накарате да ви желае по-силно. Можете да включите и тестисите в играта. Те се намират в близост и също често биват забравяни. Тази експлозивна комбинация от усещания и докосвания ще го накара да ви дари с най-страстното преживяване след това.

Анусът

Не се плашете да докосвате партньора си по ануса. Това не е хомосексуална ерогенна зона. Тя важи за почти всички мъже. Анусът също е снабден с богата мрежа кръвоносни съдове и нерви, което го прави изключително чувствителен на допир и сексуална стимулация.

Винаги обръщайте внимание на реакцията на партньора си при докосване на ануса. Някои мъже инстинктивно се дърпат, защото подобна игра не им е приятна. Следете реакциите на вашия мъж.

Вратът

С врата можете да правите всичко – целувайте го, галете го, ближете го, гризвайте го леко или пък по-силно. Просто проследете какво най-много допада на партньора ви и залагайте на него.

Няма значение кое точно докосване ще изберете в любовната си игра. Няма мъж, който да не се възбужда от сексуална стимулация на това местенце.

Гърдите

Не е вярно, че единствено женските гърди са чувствителни към допир и милувки. Мъжките гърди са не по-малко сензитивни.

Най-податливи на стимулация и докосване са зърната, както и зоната под гърдите. Там можете да пуснете в действие езика си, който да обходи цялата тази площ. Партньорът ви ще се извива под тялото ви и ще моли за още.

Ушните миди

Зоната около ухото, както и самите ушни миди е изключително ерогенна. Ако доближите устата си до ухото му, дори преди да сте го докоснали, дъхът ви ще го възбуди максимално.

Зоната около ушната мида също е с множество нервни окончания, които се възбуждат от най-малката стимулация. Възползвайте се от този факт. Комбинирайте усещанията му със секси думи, прошепнати в ухото.

Скалпът

Мъжкият скалп е невероятно благодатна ерогенна зона. Неслучайно мъжете обожават да заровите пръсти в косата им, докато ви даряват с орална любов.

Можете да галите и целувате партньора си по целия скалп. Ако правите секс под душа или във ваната, можете дори да измиете нежно главата му с шампоан, а след това да го обсипете с милувки и целувки, стига да си падате по подобни игри.

Използвайте пръстите си, за да му направите отпускащ масаж. Гарантирано ще остане доволен.

Снимки: iStock

Коментирай