Повечето жени не получават оргазъм току-така. Мъжете трябва доста да се постараят, за да подлудят половинките си до краен предел. Женската физика изисква усърдна стимулация – проникването невинаги е достатъчно, за да бъде доведена една жена докрай в сексуалното удоволствие.

Освен това, оргазмите могат да бъдат ускорени. Достигането до тях няма да е трудно, ако прилагате няколко прости техники.

Предварително подгряване

Може да ви звучи странно, но предварителното подгряване има огромно значение за бързото достигане до оргазъм. И под предварително подгряване не се има предвид предварителна любовна игра.

Подгответе почвата за предстоящото сексуално изживяване. Пишете си съобщения, правете си мръсни намеци, правете телефонен секс, който ще повиши градуса на очакването и ще ви възбуди до крайност. Ето така ще стигнете много по-бързо до оргазъм, защото съзнанието и емоциите са част от физическото изживяване.

Любовна игра

Няма как да минете без любовна игра. Не може да се разчита единствено на предварителното подгряване. Любовната игра допълнително допринася за ускоряването на оргазма. Необходимо е да я удължите до минимум 20 минути, за да сте сигурни, че ще повишите сексуалното напрежение до максимум.

Не бързайте – колкото по-бавно стимулирате ерогенните зони на партньорката си, толкова повече тя ще очаква върховния момент.

Обръщайте специално внимание на клитора

Много мъже забравят стимулирането на клитора или го правят прекалено кратко. Така сексуалното преживяване за жените не набира пълната си скорост и стихийност.

Още по темата

Дамите също не трябва да се притесняват да насочват партньорите си, за да получат пълно удоволствие. Не трябва да се притесняват също така да докосват сами клитора си, докато правят секс с партньорите си.

Някои мъже дори намират това за много секси.

Включете и секс играчки

За да доведете нещата докрай по-бързо можете да включите вибратори или други секс играчки. Стига и двамата партньори да са съгласни с тази идея, тя не е никак лоша. Ползването на допълнителни „подправки“ към сексуалната игра винаги е предизвикателство и доказано повишава желанието, водещо до върховата точка.