Интимно

5-те най-ужасни грешки при целуването

Които мъжете правят често

13.07.2016г. / 17 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Майсторската целувка може да разтопи една жена, да я накара да падне в краката на мъжа, да подкоси коленете ѝ.

Но лошото представяне на мъжете в тайнството на целувката може истински да откаже една дама да продължи напред с дадения партньор.

Кои са най-ужасяващите грешки, които мъжете правят, когато целуват една жена и защо това е в състояние да отпрати жените?

Прекалено много език

Езикът трябва да докосва леко, да гали, да загатва за това, което предстои и да възбужда, а не да запушва гърлото и да пречи на дишането. Дори да звучи смешно, някои мъже го правят. Започват да въртят езика си навътре в гърлото на половинката си като не само пречат на дишането ѝ, но и на удоволствието ѝ.

Дъвченето на устните

Изглежда секси, когато го гледате на филм, но в действителност малко жени си падат по този жест по време на целувки. За да достави наслада и да възбуди жената, дъвченето на устните трябва да е наистина нежно и премерено.

То трябва да представлява леко гризване и подръпване на устната – не повече от това! Шансовете да объркате нещо и да захапете повече, отколкото е допустимо, са големи. Така всичко може да се обърка.

Снимка: iStock

Лизането на устните

Това е едно от най-противните неща, които мъж може да направи. Никоя жена не иска да се чувства като облизвана от куче по време на целувка. Мъжете трябва много внимателно да следят реакциите на дамата си след включването на подобни техники по време на целуване, защото в противен случай дори могат да си вкарат автогол, отказвайки нежната им половинка да се целува с тях.

Твърде бързите целувки

Насладата от целувката идва повече от нейната продължителност, отколкото от специалните техники, които ще включите, за да впечатлите и омаете жената до себе си. Ако я целувате кратичко и незадълбочено има опасност да оставите впечатление у нея, че целувките с нея не ви харесват и бързате да приключите.

Моментално опипване по време на целуване

Едно от най-омразните неща за жените, особено и най-вече в началото на една връзка, е използването на целувката като претекст за опипване. Много мъже правят тази грешка, защото смятат, че след като една жена им е позволила да я целунат – всичко останало им е вече позволено.

Внимавайте, момчета, да не изядете някой шамар!

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
drug muj ( преди 7 години )
До ...: Правописа ти ме притеснява...иначе притеснения едва ли някой има.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 6 rate down comment
мъж ( преди 7 години )
а те с нас няма ли да се съобразят веднъж?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар