Интимно

Мъжът Везни в любовта и секса

За него любовта е върховен израз на емоция

22.12.2016г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Райън Рейнолдс е роден на 23 октомври 1976 година и е зодия Везни. Снимка: Reuters

Райън Рейнолдс е роден на 23 октомври 1976 година и е зодия Везни. Снимка: Reuters

Той е стилен, обикновено висок, с добре поддържана външност и е голям чаровник. Мъжът Везни – винаги стремящ се да привлече вниманието към себе си, обичащ интересните разговори, в които може да разсъждава със събеседниците си.

Знакът на Везни пряко се влияе от планетата на любовта Венера, което означава, че представителите на силния пол, родени под тази зодия са изискани и изтънчени. Какво още трябва да знаете за тях?

Мъжът Везни като приятел

Ако търсите най-добрия приятел в партньора до себе си, то ще го намерите в лицето на мъжа Везни. Той е чувствителен към нуждите и чувствата на другите, и ще направи всичко възможно, за да се почувствате наистина важни за него.

Дори и да не е съгласен с вас, когато споделяте ваше мнение, по-често той би предпочел да запази аргументите за себе си, само и само да има мир във връзката ви. Тъй като мъжът Везни е оптимист по природа, винаги се стреми да види повече положителните страни в дадена личност.

И не на последно място той е изискан дипломат, чиито чар и отворен характер го правят забележим и добре приет, където и да отиде. Той е атрактивен и не му е трудно да си намери половинка за приятен следобед на кафе или вечеря.

Мъжът Везни в секса и любовта

Любовта е върховен израз на емоция за мъжа, роден под знака на зодия Везни. Той винаги може да намери перфектната хармония и въпреки неговата склонност към непостоянство, когато е влюбен, той няма да играе игри. В спалнята е щедър любовник.

                        Хю Джакман е зодия Везни. Снимка: Reuters

Обича да съблазнява, отделя повече внимание на любовната игра, той е чувствен и сантиментален любовник. Харесва романтичните изненади и когато се намира в сериозна връзка, полага много усилия тя да се задържи във времето.

Мъжът Везни и романтиката

Мъжете родени под този зодиакален знак са едни от най-големите романтици в зодиака. Ако можеха да върнат времето назад, биха се представили като храбри рицари, които спасяват красива девойка в беда. Но в реалния свят, мъжът Везни е галантен, джентълмен и се опитва по всякакъв начин да угоди на половинката си. Това го прави желан партньор за дамите.

Мъжът Везни и парите

Нещо, което вълнува повечето дами е какво е материалното състояние на мъжете до тях. Мъжът Везни би могъл да постигне високи финансови успехи, но понякога е несериозен по отношение на разходите, които прави. Има склонност да харчи много за покупки, от които не се нуждае. Не се скъпи, когато иска да зарадва дамата до себе си и никога не прави компромис с качеството.

Свързани статии

Как да спечелите мъжа Везни?

Той се нуждае от баланс и ред в живота си. Не желае конфликти, а търси начин да постига спокойствие. Мъжът Везни е обективен, справедлив, но и често борещ се с нерешителния си характер и страха си от взимане на погрешно решение.

За да го спечелите, бъдете себе си. Покажете му, че вие можете да бъдете негов балансьор и опора. Бъдете изискана, но никога превзета.

Коментирай