Интимно

Признаци, че всъщност не сте влюбени

Без да си давате сметка

29.03.2017г. / 10 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога любовта е объркваща. Можем да си мислим и да се убеждаваме, че харесваме или сме влюбени в някого, но истината да е съвсем друга.

Трудно е да си дадеш сметка за реалността, ако се опитваш всячески да я избегнеш или ако партньорът ти е лудо влюбен в теб и прави всичко възможно да те убеди във взаимната ви любов.

Ситуации много, решения колкото искате, както и заблуди, които сами си налагате.

Ако все още не сте осъзнали дали сте влюбени или не, има някои знаци, които ще ви помогнат да си отговорите на този въпрос.

Никога не се вълнувате да видите „любимия

Когато си влюбен само мисълта, че ще видиш обекта на любовта ти те кара да настръхнеш или стомахът ти да се преобърне. Ако с вас не е така, не сте просто по-различни от другите, а изобщо не сте влюбени.

Никога не се сещате за него

Влюбените хора се сещат за половинката си през деня, когато правят нещо. Някак мисълта им все лети към обекта на любовта им – какво ли прави, дали е добре, какво ли имаше предвид вчера като каза онова нещо... Изобщо, влюбените хора непрекъснато мислят за половинките си, а ако с вас не е така, май положението е ясно – не сте влюбени.

Нямате желание да споделите голяма новина с него

Когато имате добра или лоша новина, първият човек, с когото споделяте и на когото се сещате да се обадите не е гаджето ви. Щом нямате мотив да споделяте с него или нея, значи емоционално не сте обвързани с този човек.

Не усещате химия

Химията е важен компонент от здравата връзка. Ако нея я няма, вероятно просто сте все още с този човек, само за да не сте сами. А може искрата просто да е угаснала. Това е моментът, в който трябва да прецените дали обичате партньора си или сте с него просто по инерция.

 

Не правите планове

Съвместното бъдеще е важно за една връзка. Когато искаш да прекараш живота си с определен човек, неминуемо започваш да кроиш планове. Когато обаче пет пари не даваш за него, но не го осъзнаваш, е време да помислиш имаш ли планове за бъдещето, които включват него или нея.

Не правите усилия

Не ви пука особено дали той или тя е доволен от това, което правите или казвате. Не само че не полагате усилия, но и наистина си правите каквото искате. Един истински влюбен човек не би го направил.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
моето име ( преди 5 години )
ми напишете нещо, статията наистина е хубава
отговор Сигнализирай за неуместен коментар