За мъжете сексът не е просто секс, както мислят повечето жени. Силната половина на човечеството изпитва не по-малка нужда от нежност по време на секс. Мъжете искат да бъдат докосвани, да се наслаждават на дълга любовна игра, но малцина от тях ще признаят желанията си. Просто мъжката природа е такава. 

Какво искат мъжете от своите нежни половинки, за което се притесняват да споделят?

Те искат да ви задоволят

Широко разпространен е стереотипът, че мъжете се интересуват само от своето сексуално удовлетворение, но не и от това на половинката си. Това не е вярно. Влюбеният и обичащ мъж е готов на всичко, за да ви накара да достигнете върховната наслада. 

Те искат повече докосване

Любовната игра е не по-малко важна за мъжа. Те обожават да бъдат докосвани и възбуждани до краен предел, но не си падат по нежните признания и затова надали биха ви го споделили, особено ако не сте още достатъчно близки. 

Сексът е повече от секс за тях

Глупавите бройкаджийски истории, с които жените свързват силния пол, важат само за някои мъже, но не за всички. Някои господа наистина не отдават значение на чувствата и се съсредоточават само върху физическата част от връзката, но те са малцинство. 

Повечето мъже отдават тялото и душата си в секса и дамите не трябва да подценяват този факт. Връзката, която възниква между мъж и жена по време на интимния акт, е много по-силна за мъжете, отколкото предполагате. 

Ще познаете дали това е така, ако забележите, че хваща ръцете ви по време на секс, че се притиска до вас, че ви гледа съсредоточено, сякаш иска да попие докрай чувствата, които ви кара да изпитвате. 

Още по темата

Те може да искат да ги ухапете лекичко

За страстта няма граници. Не се страхувайте да опитате и малко по-груби игри в леглото. От реакцията му поне ще знаете дали да повторите това следващия път или не.

Те искат да оставите лампите светнати 

За съжаление и огромно притеснение на жените, повечето мъже обичат да правят секс на светло. Те надали ще ви го споделят, защото знаят колко ужасени са жените от този факт. Мъжете обаче обожават да съзерцават голото женско тяло с всичките му извивки и вашите реакции на техните докосвания. Това ги възбужда до краен предел.