Любов и секс, секс и любов. Двете понятия често се бъркат. Още по-неприятно е обаче, когато партньорите са влюбени, но сексът не върви. Има определени знаци, които подсказват, че сте сексуално несъвместими. Ето кои са те:

1. Сексът рядко е спонтанен. Този признак подсказва, че като двойка вие правите секс, защото така се подразбира, защото така правят влюбените. Това обаче е сигнал, че страст помежду ви не съществува, искрата не се пали от само себе си, а трябва да бъде запалена насила.

2. Нямате общи любими секс пози. Ако двамата харесвате различни секс стилове, това е тревожно, защото непрекъснато ще трябва да правите компромиси заради другия. Ще се редувате – ту едната поза в името на удоволствието на единия, ту другата поза, в името на насладата на другия.

3. Никога не сте в ритъм. Важен признак, по който се различава сексуалната съвместимост от липсата на такава. Ако непрекъснато синхронът ви убягва, то определено е защото не сте се напаснали.

4. Единият от вас непрекъснато прави нещо не както трябва. И то не е защото не може да запомни какво ви харесва и какво не, а просто защото секс стиловете ви са тотално различни и отвътре ви идват различни неща.

5. Правите секс, докато е пуснат телевизорът. Замислете се – толкова ви е скучно, че дори имате време да хвърляте едно око към телевизора, за да видите какво интересно дават.

6. Правите секс само около специални поводи. Секс за рождения ден, секс за Коледа, секс по време на лятна ваканция – това страст ли е?

Още по темата

7. Никога не сте възбудени по едно и също време. Една много голяма пречка за ползотворния сексуален живот е фактът, че никога не се възбуждате по едно и също време. Сутрин сексът е последното, за което мислите, докато партньорът ви обожава сутрешния секс. Или обратното.

8. Налага се сами да довършвате работата. Когато партньорът ви вечно свършва преди вас и зарязва вашето удоволствие, непрекъснато се налага да довършвате сами. Ужасно.

9. Либидото ви се разминава. Той иска да правите секс всеки ден, вие нямате нужда от толкова чести ласки. Това си е проблем.

10. Ваша приятелка се хвали, че винаги стига до оргазъм. И вероятно не ви лъже. Но ако за вас това е рядкост, замислете се.