Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Страсти за Телците

18.09.2017г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Някои от вас ще почувстват привличане на работното място с... мениджър на висока позиция. Помислете дали е добре за вас да започвате любовни взаимоотношения с колега. От друга страна, обвързаните представители на зодията могат да разчитат на подкрепата на половинката си и дори той или тя да ви помогне в кариерата чрез нови контакти.

Козирог

Ще имате нужда от нови преживявания, когато става дума за любов. За щастие, тази седмица Вселената е готова да ви даде повече приключения. Ако се намирате във връзка, може да планирате пътуване с любимия човек, което да е извън граница.

Необвързаните могат напълно да се разминат с идеала си за партньор. Възможно е да срещнат личност, която да ги плени с нещо различно. Бъдете отворени.

Водолей

Във вторник Венера ще се премести в най-интензивната еротична зона на вашата графика. Така ще се задържи до 14 октомври, като ви предлага възможност да подобрите интимността си, но не само сексуално, а емоционално и духовно. Сега е идеалното време да опитате нещо ново в секса, да споделите вашите фантазии.

Свързани статии

Риби

Най-сетне хармония за Рибите. Обвързаните представители на зодията тази седмица със сигурност ще се насладят на космическата промяна, която се случва. Венера ще се премести във вашия партньорски сектор във вторник и така ще се задържи няколко седмици.

Ако противоречията с половинката не се изгладят, добре е да помислите за консултации със специалист. Необвързаните Риби също може да очакват положителни промени в любовта.

Снимки: istock

 

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
ne sum telec , oven sum , no e liubopitno za moite dvama liubimi bliznaka , kakvo e tainstvoto na predstoia6tite dni ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време