Интимно

Как да спечелите любовта на жена от зодия Лъв?

Опознайте нейната игрива природа

16.08.2023г. / 15 32ч.
Михаела Лазарова
Дженифър Лорънс. Снимка: Getty images.

Дженифър Лорънс. Снимка: Getty images.

Жената Лъв притежава кралски дух и блясък. Светлината, с която блести, с лекота привлича мъжкото внимание. Като зодиакален знак, Лъвът е управляван от Слънцето, а топлината му понякога изглежда свръхестествена, сякаш има своя таен светлинен източник.

Лъвицата е родена през лятото, когато плодовете са най-узрели. Тя е толкова сочна и е като целуната от слънцето. Това ѝ дава властта да блести мощно, като утвърждава присъствието си в света.

В любовта е лоялна, взискателна и любяща. Само по тона на гласа може да разбере дали сте искрени към нея или не.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Лъв?

Където и да отиде, може да се забавлява, да се вдъхнови. Няма начин да не забележите нейната спонтанност и креативност в любовта. Самоуверена и готова да дарява любов, тя ще бъде привлечена от същото в партньора до себе си.

Жените Лъвове обичат да усещат, че са възхитили някой мъж. Тяхната уникалност заслужава да бъде обичана и спечелена. Историята на живота им е различна. Само ако се осмелите да ги опознаете ще видите колко специални са те. Но не забравяйте да ги уважавате. Пренебрегването, подценяването или приемането за даденост, няма да останат незабелязани.

Жената, родена под знака на зодия Лъв се стреми към стабилност в любовта и живота. Ако не се чувства обожавана, ще ви изхвърли от царството си. Може да я впечатлите с екстравагантни, луксозни подаръци. Винаги избирайте за нея първокласното.

След това се опитайте да влезете в нейния ритъм, нейната игривост, която може да бъде провокирана от красив залез, хубава музика, романтична обстановка. Създайте атмосфера на приключения в отношенията си, където винаги има какво да очаквате с нетърпение от жената Лъв.

Както споменахме, за нея сигурността е много важна. Като амбициозен знак е важно да ѝ покажете какви са вашите амбиции и да направите всичко възможно да укрепите увереността ѝ в постигането им.

Свързани статии

Подкрепяйте я в мечтите ѝ, развивайте се и вие като личност, давайте ѝ сигурност, но не се опитвайте да засенчите нейната слънчева природа.

Започнете взаимоотношенията си, без да притискате Лъвицата. Не отнемайте от нейната свобода, защото само така ще може да спечелите любовта ѝ. Може да се привърже бързо към вас, но ще очаква вие да я забавлявате.

В секса ви очакват много чувствени моменти, но само ако и вие изпитвате силни емоции към жената от зодия Лъв.

Снимка: Istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
вълчо ( преди 6 години )
познавах една лъвица, ниска трътлеста, мъзелива и скучна до пръсване но самочувствие привидно имаше, доста хора я почукваха когато са закъсали за по 1-2 пъти, трудно отказваше, при все че имаше приятел през това време т.е. реалната и самооценка клони към 0. *** с 2 думи, но като си закъсал как да не и се обадиш инъче трябва *** с пари да се търсят, онзи и той я заряза, на всеки е бивша явно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар