Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Романтична приказка

20.02.2018г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат силно желание за интимни моменти с половинката. Ще искат любимият им човек да им даде това, от което се нуждаят в секса. Няма да се срамувате да споделите вашите копнежи. Необвързаните представители на зодията могат да имат интересни преживявания през уикенда.

Дева

Уважаеми Деви, вие сте в една прекрасна романтична седмица! Венера оказва влияние върху вашия партньорски сектор с любовни вибрации и ще продължи да го прави до 6 март. Заедно с Нептун ще ви помогнат така да се преоткриете с половинката, че всички различия ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете колко красива е тя.

Съвети как да откриете любовта на 40

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Романтични вибрации ви очакват на работното място. Пеперудите в стомаха няма как да не ги усетите. Ще си фантазирате за вас и човека, който предизвиква тези емоции, но ще се почувствате объркани. Как да действате? Тази седмица не взимайте решение.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Венера продължава да ви помага в любовта и така ще бъде до 6 март. Ако се намирате във връзка, отворете сърцето си за любовта още повече. Необвързаните Скорпиони имат шанс за нова голяма любов. Сбъднати мечти? Да, всичко, което трябва да направите е да повярвате.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
blizna4etata mi pak sa v interesna pozicia??? i goliamoto i malkoto 4ove4e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар