Интимно

Секс движения, които ще ви сближат

Как да подобрите интимността си

04.04.2018г. / 14 56ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът с половинката не е просто секс, а интимен момент, който не само доставя удоволствие, но и сближава. Как да направите сексуалните си преживявания още по-интимни, а партньора си – по-близък? 

Докосвайте се повече по време на секс

Всички секс пози имат своите ползи за двойката. Някои доставят повече удоволствие, други предполагат по-дълбоко проникване. Ако искате да направите секса по-интимно преживяване, наблягайте на пози, при които има повече възможност за докосване.

Трите неща, които отказват жените от секс

Докосвайте се и по време на любовната игра. Не си спестявайте ласки. Партньорът ви инстинктивно ще откликне със същото.

Съсредоточете се върху любовната игра

Повечето жени се нуждаят от повече предварителна стимулация, за да достигнат до оргазъм. Това не означава, че мъжете не трябва да бъдат докосвани. Много жени се притесняват да наблягат на предварителната любовна игра, за да не свърши партньорът им прекалено рано. Дори това да стане, имате шанс за втори дубъл, при който партньорът ви ще бъде дори по-издръжлив.

Гледайте се в очите

Няма по-интимен акт от зрителния контакт. Именно той превръща сексът в правене на любов. Когато правите секс, гледайки се в очите, прониквате по-дълбоко в душата на партньора си и се свързвате на друго ниво. Целувайте го именно в този момент. Това прави секса още по-интимен.

Говорете за желанията си

За да сте по-близки с партньора си, говорете за секса. Не превръщайте тази тема в табу. Ако го правите и очаквате всичко, което желаете просто да се случва в леглото, вероятно няма да стане точно така.

Какво не бива да правите с вагината си след секс

Ето защо комуникацията е толкова важна, защото тя създава по-голяма близост преди интимния акт. Той се явява като естествена кулминация след като вече и двамата партньори са наясно какво иска другият.

Отдайте се на момента

Ако се стягате и мислите за всички неща, които трябва да направите и които се очаква да направите, няма да се отпуснете, а оргазмът и всички останали хубави усещания, няма да ви споходят.

Затова бъдете спонтанни. Действайте според момента. Не следвайте строго предначертан план. Това прави секса скучен и предсказуем. Не правете едни и същи движения, сменяйте позите, правете неочаквани ходове при любовната игра. Всичко това разпалва още повече искрата и подобрява близостта между партньорите.

Коментирай
33 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 5 години )
ne tulkuvam i iskam da mi se slu4i samo s edin muj ,tozi kogoto obojavam i obi4am a ne s takiva s koito sum se razdelila
отговор Сигнализирай за неуместен коментар