Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Вълнуваща любовна седмица

18.04.2018г. / 11 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Необвързаните Лъвове също ще усетят любовното пробуждане. Не се съмнявайте в себе си и излъчването, което противоположният пол ще забележи. Ако вече се намирате във връзка, имате добри възможности да прекарате повече време с половинката. Що се отнася до секса, пролетта определено влияе добре на настроението в спалнята.

Дева

Очаквайте повече от комуникацията между вас и партньора ви. В по-голямата си част това ще бъдат типът разговори, които наистина имат значение. Ще се почувствате много близки на емоционално ниво. Може дори да обсъдите идеята за пътуване или посещаване на някакъв курс, семинар. Необвързаните Деви имат добри шансове да срещнат нова любов. Това запознанство ще се различава от всички останали.

6 правила в спалнята на щастливите двойки

Везни

Уважаеми Везни, пригответе се за разтърсващи събития в любовта... отново. Вероятно вече се чувствате уморени, но Слънцето и Уран ще се сблъскат в сферата на партньорствата ви в сряда, което ще направи невъзможно нещата да останат такива, каквито са. Добрата новина е, че събитията между вас и половинката ви няма да бъдат никак скучни.

Скорпион

Интересна седмица предстои за обвързаните Скорпиони. С партньора ви ще изследвате задълбочено физическата и емоционална интимност на вашия любовен живот. Може да се допитате до мнението на специалист или да прочетете литература, която да ви помогне да стигнете там, където бихте искали. Не се срамувайте да си споделите за това, от което се нуждаете на физическо и емоционално ниво. Тези разговори ще повлияят положително на връзката ви.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
ohoo , kakvo pi6e za moia liubim 4ovek , za mujut kogoto obojavam i obi4am ? cialo sukrovi6te mi e . samo da ne po4ne pak da mi pravi nameci za politi4eski deistvia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време