Интимно

Любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Интензивна седмица

30.04.2018г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Необвързаните представители на зодията ще забележат повече внимание към себе си от противоположния пол. Възможно е добро приятелство да се превърне в нещо интересно и вълнуващо, нещо повече от платонична връзка. Ако искате да рискувате приятелството си, за да видите дали може да се развие като любовна връзка, определено няма да съжалявате.

Дева

Ако ви предстои първа среща, то знайте, че тя няма да премине толкова напрягащо, както обикновено преминават първите срещи. Възможно е да нямате уговорка, а изненадващо да срещнете някого, който да привлече вниманието ви.

Този човек ще бъде истински още от самото начало и няма да има проблем в комуникацията помежду ви. Определено ще бъдете впечатлени и кой знае, това може да се окаже вашата нова половинка.

Какво се случва, когато дълго време сте необвързани?

Везни

Обвързаните представители на зодията ще бъдат изправени пред важни промени. Ако напоследък не сте се чувствали оценени от половинката си, това със сигурност е оказало влияние на нагласата ви.

Възможно е той или тя да са ви шокирали, обидили със своя постъпка, думи или дори любовно предателство. За щастие ще имате достатъчно сили и самоуважение, за да преминете през тази ситуация по начина, по който решите.

 

Скорпион

Интензивното пълнолуние определено ще окаже влияние на вашите емоции. Ако сте необвързани, може би сте фокусирали вниманието си върху нещо, което ви пречи да продължите напред в търсене на нова любов. Възможно е и да сте привлекли отново неподходящ партньор.

Важното е, че вече сте готови на промени. Обвързаните скорпиони ще се радват на повече интимност с любимия човек.

Коментирай