Интимно

Съвети от хора, намерили любовта в сайтове за запознанства

Изберете точната снимка

28.04.2018г. / 07 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всеки търси идеалния партньор, голямата любов. Днес възможностите да срещнем все повече интересни хора, които да се превърнат в наш потенциален партньор са все по-големи. Ако планирате да потърсите любовта в сайт за запознанства или вече имате създаден профил, вижте няколко препоръки от потребители.

Не прибързвайте

Не очаквайте, че като си направите профил в сайт за запознанства много бързо ще намерите голямата любов и ще създадете семейство. Ако тръгвате с тази нагласа, само ще се разочаровате.

Трябва да имате поне няколко реални срещи с човека от отсрещната страна, да се опознаете, може би в движение ще искате да промените и вашите изисквания към евентуалния партньор.

Добре е да се ориентирате към комуникация с тези потребители, чиито профили представят повече информация. Това е необходимо, защото първата среща много бързо може да се окаже и последна.

Изберете точната снимка

Jessica Carbino, социологът на сайта за запознанства Tinder, разкри типичните снимки, които най-много привличат потенциални партньори:

Качете ясни и ярки цветни снимки, на които сте само вие. Можете да направите изключение за любимия си домашен любимец.

Не прекалявайте с грима, усмихвайте се и не поставяйте снимки, чието послание е търся само секс.

Споделете интересна информация за себе си

Втората най-важна стъпка е попълването на вашия профил. Колкото повече информация за себе си споделите – за вашите хобита, интереси, храна, която обичате да консумирате и т. н., толкова по-голям е шансът ви да се свържете с някого, който се интересува от неща, от които се интересувате и вие, но не измисляйте положителна информация за себе си.

Покажете инициатива

Ако някой е привлякъл вниманието ви, пишете му. Защо да губите време? И двата пола допускат едни и същи грешки – чакат другия да пише първи. Ако той или тя не отговори на вашата инициатива, продължете напред, намирайки друга интересна личност.

Важно е да не сравнявате бившите си половинки с хората от онлайн мрежата за запознанства. Понякога, някой, който не е ваш тип, може да се окаже приятна личност.

Уредете си среща в реалния живот възможно най-скоро

Докато отлагате мига на вашата първа среща може някой друг да ви покани или отсрещната страна да загуби интерес. Също така е възможно след дългите ви разговори онлайн да няма какво да си кажете на една реална среща.

Свързани статии

И не на последно място може да си създадете образ за човека отсреща, който да не отговаря на реалната личност – като поведение, романтично отношение и т. н.

Не се страхувайте да задавате въпроси

Когато се срещнете е много важно да не се притеснявате да задавате въпроси. Не искате да останете неприятно изненадани след време, нали? Опитайте се да разберете всичко, което най-много ви вълнува още на първата среща. Наблюдавайте и езика на тялото, реакциите на другия. Те могат да подскажат много.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )