Интимно

Ставате ли за съпруга според мъжете

Трябва да отговаряте на определени критерии

16.06.2018г. / 08 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете и жените имат своите различни критерии, по които преценяват дали половинката им става за брак или не. Жените обикновено търсят стабилност, любов, единност, отдаденост, рамо, на което могат да се опрат.

При мъжете е малко по-различно. Тяхната преценка се ръководи от някои специфични критерии. Ето кои са те:

Как да върнете съпруга си след изневяра?

Жената трябва да умее да отстъпва

По време на спор, например, желанието за вземане на надмощие надделява над феърплея и отстъпването в името на консенсуса. За мъжете е от голямо значение бъдещата им жена да умее да води спор по честен начин и да знае кога трябва да отстъпи. Никой мъж не иска мъжкото му его да бъде постоянно потъпквано.

Да притежава интелектуално любопитство 

Интелигентните жени проявяват любопитство от този вид, който подсказва за желание за развитие, а не онзи, който показва клюкарско отношение. Мъжете искат да се гордеят със съпругите си, не да се срамуват от тях.

Да приема мъжа си безрезервно 

Тук отново се намесва егото на мъжете, което се нуждае от одобрение, не от безкрайна критика. Ако приемате половинката си безрезервно, вие ще сте най-обичаната съпруга.

Да се смее искрено 

Женският смях е пленителна магия за мъжете. Те обичат да се наслаждават на положителната реакция на дамите, когато правят усилие да се шегуват.

Да може да готви 

Няма как да не споменем факта, че любовта на мъжете минава през стомаха. Това правило просто няма изключения.

5 неща, които никога да не пазите в тайна от съпруга си

Свързани статии

Да умее да предизвиква

За да бъде интересна една връзка, тя трябва да е изпълнена с предизвикателства. Много мъже споделят, че интересът им се поддържа от жени, които умеят да стимулират половинките си да се усъвършенстват, да надскачат себе си.

Да притежава свой собствен живот 

Повечето мъже дълбоко ценят своя личен живот. Обичат да имат своите занимания с приятели или самостоятелно и това ги кара да се чувстват добре. Жените, от друга страна, са много по-привързани към идеята двойката да прави всичко заедно. Това в много случаи отблъсква мъжете и ги кара да се чувстват притиснати. А какво прави притиснатият мъж – бяга, разбира се.

Да не го излага пред приятели 

Няма мъж и човек изобщо, който да обича да бъде публично унижаван, дори на шега. Една от най-омразните женски черти за повечето мъже е именно това – жената да се шегува с недостатъците му, да разказва интимни подробности, които го засрамват и издават лични моменти, да му се подиграва за несръчността и така нататък.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
мнение ( преди 5 години )
ей, жената трябва да може да създаде и да отгледа и поколение. може би се започва с това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати