Интимно

8 признака, че сте влюбени в грешния човек

По какво да разберете

05.07.2018г. / 15 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога любовта лъже. Или може би ние сами се залъгваме, като придаваме на връзката си повече романтика и отдаденост, отколкото реално тя съдържа.

Често не си даваме сметка, че сме влюбени в грешния човек – човек, който не ни заслужава, който не ни цени и не е благодарен за предаността и любовта.

Любовният ви живот според месеца на раждане

Ако усещате, че нещо с връзката ви не е наред, но не сте сигурни, вижте някои скрити признаци, че сте влюбени в грешния човек.

Ругае ви публично 

При някои двойки това се случва отначало на шега, но в последствие контролът може да бъде изгубен. Ако партньорът ви не иска да отговаря на въпросите ви или да изпълни молбите, които му отправяте, а вместо това ви обижда или ви ругае, определено е лош знак.

Липсата на уважение във връзката е един от най-големите проблеми, които я разрушават.

Кара ви да чакате

Ако бяхте с правилния човек, той нямаше да ви кара да чакате, независимо за какво става дума. Той щеше да се опитва да е до вас във всеки възможен случай, да прекарва време с вас, да очаква с нетърпение да ви види.

Очевидно винаги лъже

Хващате го, че лъже. Казвате му го. Той отрича и прави всичко възможно да ви убеди, че грешите и че прекалявате с мнителността. Винаги знае как да извърти нещата, така че да ви изкара виновна. А най-ужасното е, че ви лъже и за дреболии, което ви вбесява още повече.

Нарушава обещанията си

Ако партньорът ви държи на вас, той ще се старае да спазва мъжката си дума и да оправдае очакванията ви, особено що се отнася до спазване точно на мъжката дума.

7 неща, които да кажете на партньора вместо „обичам те“

Свързани статии

Карате се всеки ден

Определено сте с грешния човек, ако не можете да се разберете по нито един въпрос и се карате всеки ден.

Вие му изневерявате 

Ако се е случвало веднъж би могло да се приеме като моментна слабост, грешка, която няма значение за връзката ви. Но ако го правите непрекъснато, определено нещо ви кара да не се придържате към връзката с този човек. Той явно не е за вас.

Той ви изневерява 

Същото важи и в обратния случай. Не ви е нужно да търпите изневерите на някого, който очевидно не държи на вас.

Опитва се да ви промени 

Ако не ви обича каквато сте, няма смисъл да продължавате. Това ще е една безкрайна битка за настройка според личните желания и нужди.

Коментирай