Интимно

Зодии, които имат гореща любов с Рибите

Рибите са изключително чувствителни

06.09.2018г. / 08 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените под знака на зодия Риби са най-големите мечтатели. Те са чувствителни, не спират да търсят себе си, по-често се вслушват в собствените си желания, отколкото в тези на другите. С кои три зодии могат да имат гореща любовна връзка, вижте в следващите редове.

Риби и Телец

Телецът въплъщава изкуството на любовта, нежността и чувствеността. Знакът на Риби е кулминацията на сексуална среща – оргазъм. Двата знака имат способността да се „изгубят“ един в друг, да направят мечтите си реалност и да се задоволят взаимно.

Когато става въпрос за секс, Телецът може лесно да се озове в коловоз, ако партньорът му не е достатъчно сексуален. От друга страна Рибите се изгубват в сексуалните преживявания. Тъй като те са с емоционална природа ще дарят с много любов половинката си.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Риби?

Въпреки че може да се разминават в ценностите си, това, което споделят е несравнимо – любовта. Проблем в една такава двойка може да произлезе от невъзможността на Телеца да прояви разбиране по отношение на това как да прекарват заедно времето си.

В началото на взаимоотношенията си ще се радват на едни и същи неща, но партньорът Риби може да се отегчи много бързо.

Риби и Рак

Ракът и Рибите почти винаги изграждат романтична любов. Сексуалната връзка между двата знака е изключително емоционална. Взаимно подхранват любовния си живот, грижат се за комфорта на другия, въвеждат желани промени.

С какво жените Риби са толкова специални?

Въпреки красотата на взаимоотношенията им, проблеми могат да възникнат от това, че Ракът е малко повече традиционалист в леглото, докато партньорът Риби не разбира това. Необходимостта на Рибите да се свързват и да усещат любовта е по-голяма от всяко правило.

Въпреки това, представителите на зодия Рак могат да разберат чувствителния характер на своите половинки по-добре от всеки друг знак в зодиака. Връзката е вълнуваща, със стабилна основа, благодарение на сантименталния Рак.  

Свързани статии

Риби и Дева

Една интересна любовна връзка, в която и двата знака трябва да защитят доверието, което другият ще им дари. Два знака, склонни да измамят в някакъв момент половинката си, но неможещи да поддържат връзка, пропита с лъжи.

Извън това, взаимоотношенията се градят не толкова на сексуалните им преживявания, колкото на интелекта, на това да осъзнаят колко подобни са като личности.

В разговори прескачат от тема в тема, което повишава техния интерес и удоволствие от комуникацията. Рибите са тези, които с чар и усмивка могат да измъкнат Девата от нейния обсесивен анализ на всичко. Та нали тя е перфекционист по природа и всичко анализира.

Коментирай