Интимно

Любовен хороскоп за 29 октомври – 4 ноември

Обрати в любовта

29.10.2018г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Имате отличен шанс да се освободите от оковите на вашето минало, които са ви дърпали назад от изживяването на любов, която знаете, че наистина заслужавате. Този самоналожен затвор е време да си отиде и да разрешите на сърцето да се развълнува. Може би сте искали партньор, който не е подходящ за вас. За щастие, тази седмица ще осъзнаете, че е време да отворите нова врата пред себе си.

Козирог

Неочаквана ситуация в любовта ще имат представителите на зодия Козирог. Венера и Уран ще бъдат в опозиция във вашия сектор на романтиката. Възможно е между вас и приятел да прехвърчат любовни искри. Ако се намирате във връзка, не е изключено ваш приятел/приятелка или познат да прояви интерес към половинката ви. Ами сега?

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, ще се премести в 11-и дом на приятелствата. Това ще отвори пред вас нови перспективи в любовен план, добри възможности за нови познанства с интересни личности. Обвързаните Водолеи ще могат да направят планове за забавно събиране или кратка почивка.

Риби

Думите ще излизат бързо от устата ви и ще може да кажете нещо на половинката си, за което ще съжалявате на по-късен етап. Има вариант партньорът ви да загуби някакъв източник на пари, не го съдете. Вместо това окажете нужната подкрепа.

 

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
stremia se da spodeliam vajni ne6ta s mujut , kogoto obojavam i toi go znae . znae i otno6enieto mi kum rabotata koiato ima . gledam da ne propuskam li4ni ne6ta , koito sa vajni za dvama ni. polagam usilia da sum okolo mego kogato i toi moje . tova sa normalni detaili
отговор Сигнализирай за неуместен коментар