Стрелец

Имате отличен шанс да се освободите от оковите на вашето минало, които са ви дърпали назад от изживяването на любов, която знаете, че наистина заслужавате. Този самоналожен затвор е време да си отиде и да разрешите на сърцето да се развълнува. Може би сте искали партньор, който не е подходящ за вас. За щастие, тази седмица ще осъзнаете, че е време да отворите нова врата пред себе си.

Козирог

Неочаквана ситуация в любовта ще имат представителите на зодия Козирог. Венера и Уран ще бъдат в опозиция във вашия сектор на романтиката. Възможно е между вас и приятел да прехвърчат любовни искри. Ако се намирате във връзка, не е изключено ваш приятел/приятелка или познат да прояви интерес към половинката ви. Ами сега?

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, ще се премести в 11-и дом на приятелствата. Това ще отвори пред вас нови перспективи в любовен план, добри възможности за нови познанства с интересни личности. Обвързаните Водолеи ще могат да направят планове за забавно събиране или кратка почивка.

Риби

Думите ще излизат бързо от устата ви и ще може да кажете нещо на половинката си, за което ще съжалявате на по-късен етап. Има вариант партньорът ви да загуби някакъв източник на пари, не го съдете. Вместо това окажете нужната подкрепа.