Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Очакват ни положителни емоции

05.11.2018г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Юпитер, който е вашата управляваща планета, ще се премести във вашия знак и ще усетите нейната положителна енергия. Късметът ще ви следва навсякъде и ще се радвате на повече любов и романтика.

Козирог

Ако напоследък любовният ви живот е бил един хаос, то тази седмица ще си дадете почивка от него. Уран, планетата на внезапната промяна, ще ви помогне да стабилизирате тази област от живота си. Какво означава това? Ако в последните няколко месеца някой е развълнувал сърцето ви, но не е показвал емоции към вас, възможно е да промени тактиката си и да бъдете заедно, но има и вероятност да продължите най-сетне напред в търсене на нова любов.

Свързани статии

Водолей

Водолеите трябва да се възползват от енергията на Марс. Това ще им помогне да бъдат по-мотивирани да преследват по-дълбока духовна връзка с любимия човек, да се преоткрият един друг. Дори ако имате различни убеждения, ще почувствате че това е плюс в любовната ви връзка.

Риби

Ако се намирате във връзка и е имало някакво объркване свързано с финанси, то тази седмица бъркотията ще може да се подреди. Може би някои е направил голям разход или лоша инвестиция и не е споделил на другия. Сега не е моментът да се обвинявате, а да продължите напред.

Коментирай