Интимно

Ако сте мома за женене

21.06.2007г. / 12 46ч.
Аз жената
Ако сте мома за женене

Ако сте мома за женене, това е вашето четиво. Представяме ви най-атрактивните ергени на планетата.

Сп. “Пийпъл” провъзгласи актьорът Матю Макконъхи за най-актуалния ерген. Разбира се актуалността не е проста величина, тя е комбинация от дебел портфейл, дълъг творчески стаж, плакати на всеки ъгъл и капчица екстравагантен чар. Покрай такива винаги има тълпа от обожателки... как се промениха времената?... Ако смятате, че бихте могли да се чувствате добре като заместител на Пенелопе Крус – пробвайте се, защото не се знае докога ще е свободен.

Ако не ви се занимава с набедените за най, пробвайте подгласниците Джейк Гиленхаал от “Планината Броукбек” и Крис Евънс – от филма “Фантастичната четворка”.

Не са за изхвърляне и попзвездата Джъстин Тимбърлейк, кънтрипевецът Кени Чесни, както и Ейдриън Грение.

Ако си падате по черни, за вас определено ще пее рапърът Лудакрис.

Така твърдят запознати, разбира се.

Ако питате мен – знаете какво ще кажа. Ако не им намерите мейлите, поне може да се огледате на улицата за някой, също толкова чаровен като тях.

Насреща съм! Винаги готов за вас, ще ви гледам във захлас. Знам всички стихчета, с които се свалят звезди, в 90 процента от всички случаи работят безотказно. Не че се хваля де, но всички упоменати по-горе могат ли да забият мадама в бар за петнайсет минути, ако не са толкова богати, известни и секс идоли, а мнозинството от българските мъже, без да имат нито едно от тия трите го могат.

Е, разбира се, не са толкова добри като мен, ама това е щото аз съм млад, красив и най-важното перспективен. Това е ключовата дума от мен запомнете – перспективен.

Определено бях трогнат от многото ви препоръки за страстните жени, да ви кажа малко, мацки, пообърках се, нещо ми се видя много сложно, толкова акъл на едно място – аз досега съм свикнал все да преценявам на практика, не на теория. Жените ако бяха толко страстни в леглото, колкото в говоренето, казвам ви, светът нямаше да е същият.

Трябва ми време да се поосвестя, е така лятото да мине да поизтрезнея от хормони и тогава ще му мисля. Само от едно се притеснявам – да не изпусна някоя перспективна мома за женене.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Esmerallda ( преди 11 години )
Ne se pritesnyavai,Gospod si znae rabotata.Koga,na koi,kakvo ,za kolko,kak i dali vaobshte.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар