Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 февруари

Марс и Уран ще повлияят на любовта

11.02.2019г. / 11 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В седмицата на Свети Валентин ще усетим влиянието на Уран и Марс. Това може да ни донесе вълнуващи емоции, но и разочарования. Любовни експерименти, гняв, силна сексуална енергия... Важно е да не взимаме внезапни решения. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Накратко, отношението към любовта на родените под знака на зодия Овен тази седмица ще бъде като на бойно поле. Понякога трябва да сте „по-агресивни“ от обикновено, за да получите това, което знаете, че е ваше. Ще сте готови на по-смели ходове, независимо дали сте обвързани или не. Ако някой е привлякъл вниманието ви, вероятно ще предприемете следваща стъпка към него.

Телец

Любовна ще бъде седмицата за Телците! Налице е бавна, чувствена вибрация, която ще започнете да излъчвате там, където знаете, че любовният ви интерес няма абсолютно никаква сила да устои. Тази седмица Марс ще навлезе във вашия знак, което ще повиши вашето желание за любов и секс. Ще се наслаждавате на живота, романтичните моменти, интимните ласки, а това ще направи и партньора ви по-чувствен.

Кога връзката ви депресира

Близнаци

Самотните Близнаци да внимават за изкушения тази седмица. Много лесно може да се окажете в ситуация „за една нощ“ и това може да се окаже някой, с когото поддържате приятелски отношения. Помислете за последствията преди да действате. Наистина ли искате да рискувате приятелството с този човек за една вечер?

7 правила на любовта от Хули Леонис

Рак

Обвързаните Раци ще се радват на една седмица, в която ще подновят вярата си в любовната връзка и един към друг с партньора си. И двамата ще имате желание да не обръщате внимание на стреса и напрежението и да се съсредоточите върху хубавите неща помежду ви. Ще изберете да създадете вашата романтична приказка и щастие.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати