Интимно

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна

Някои ще намерят сродната си душа

16.07.2019г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според астрологията 2019-а ще е година на промени. Много от тях ще са положителни в редица направления. Любовта е едно от тях. Дванайсет месеца, в които някои представители на зодиака ще сменят партньор, ще преосмислят връзката си, докато други ще намерят това, което са търсили от дълго време.

Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме за кои 5 знака годината ще е много любовна.

Телец

Готови ли сте за любов, Телци? Вие сте един от щастливите знаци в зодиака, които ще се влюбят лудо през 2019-а. Страст и вълнения ще предизвика в живота ви някой специален. Вие имате репутацията на едни от най-добрите любовници и през тази година ще ви се отдаде възможност да докажете това. Любовта за вас ще бъде различно вълнуваща и това не само ще ви хареса, но ще ви помогне да преоткриете себе си като партньор.

Какво ви очаква през 2019 според месеца ви на раждане

Близнаци

Готови ли сте да изживеете вашата любовна история? През 2019-а ще имате достатъчно късмет да срещнете партньори, с които да имате повече съвместимост. Вълненията няма да спират, особено през летните месеци. В началото на есента пък, звездната карта показва, че бихте могли да намерите партньор, с когото да напишете вашата любовна история.

Годишен хороскоп за 2019-а

Дева

Деви, 2019-а е вашата любовна година! Ако от дълго време мечтаете да намерите любовта, добрата новина е, че ще може да осъществите вашите любовни желания и няма да останете разочаровани. Има голям шанс да срещнете половинка, която силно да развълнува сърцето ви. Но звездите ви съветват да не бързате, а да следвате събитията.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време