Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 юни

Очаква ни вълнуваща седмица

03.06.2019г. / 11 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Уважаеми Лъвове, оставете добрите времена да дойдат. Социалният ви живот е на път да стане по-забавен и интересен. Възможно е да имате и повече покани за срещи, така че нямате причина да си стоите у дома. Търсите ли нова любов, може да я намерите, стига да бъдете по-социални. Обвързаните представители на зодията да се отдадат на повече романтични моменти с любимия човек.

Дева

Любимият човек ще ви окаже своята подкрепа по отношение на работата ви. Друга възможност е създаването на семеен бизнес. Направете го! Въпреки че понякога може да е трудно да се смесва бизнес с удоволствие, в този случай и двамата ще имате мотивация.

Везни

Пътуване в чужбина? От тази събота до 3 юли ще имате отлична възможност да започнете вълнуващ нов романс с някого, когото може да срещнете по време на вашето пътуване. Колкото и да не ви се вярва, от това може да излезе нещо сериозно. Ако вече имате партньор до себе си, периодът разбира се е подходящ за планиране на почивка. Ще имате желание да организирате нещо специално, което да помните цял живот.

Скорпион

Обвързаните скорпиони трябва да внимават с щедростта си към любимия човек, дори и да бъдат изкушени да го направят. Извън това може да имате хубав повод за отпразнуване. Не е изключено да получите и наследство, бонус. Важно е да помислите върху общото ви финансово бъдеще. Забавлявайте се, но внимавайте как харчите.

Коментирай